Naslovna VESTI PSI NEDELJAMA NA PRUZI – Pas čeka vlasnike koji su ga ostavili!

NEDELJAMA NA PRUZI – Pas čeka vlasnike koji su ga ostavili!

0
Pas čeka na pruzi

Često se dogodi da napušteni ljubimci ostanu na mestu gde su ih neodgovorni i surovi vlasnici napustili. Razumljivo je da ove nevine duše ne mogu da veruju da ih je neko koga su voleli i obožavali izdao. Nadaju se do poslednjeg trenutka… Ovaj pas je nedeljama čekao na pruzi da se ljudi vrate po njega.

Pas čeka na pruzi

Ribse je ženka, takoreći još uvek štene jer je stara jedva godinu dana. Živela je u nekom domu u Južnoj Kaliforniji do dana kada je vlasnik odlučio da mu više ne treba pas. Odveo je daleko i ostavio je na veoma opasnom mestu. Na pruzi, gde vrebaju mnogobrojne opasnosti.

Pročitajte i ovo: DUGOVI, DUGOVI, DUGOVI! Dugovi rastu, a Beba još nema pravi dom!

Ribs nije pokušavala da pronađe put do svog starog doma. Ostala je na tužnom, usamljenom mestu i čekala. Kako je izbegla vozove, druge agresivne pse slične sudbine, ljude koji su pokušavali na najgrublje načine da je oteraju samo ona zna.

Pas čeka na pruzi

Jednog dana Suzet Hol je videla zastrašujuću scenu. Već očajna Ribs kao da je odlučila da joj je dosta čekanja ali i tog jadnog života. Stajala je nepomično na pruzi gledajući u daljinu u pravcu iz kog je dolazio voz. Suzet je shvatila da je jadni pas odlučio da se ne sklanja sa šina. Tek kada prišla, Ribs je pobegla.

Pas čeka na pruzi

Suzet je nastavila da dolazi na ovo usamljeno mesto odlučna da pomogne očajnom psu. Ubrzo je saznala da se ona uveče sklanja na plac obližnje prodavnice polovnih automobila i da joj zaposleni ostavljaju hranu i vodu. Rekli su joj da je kuja veoma nepoverljiva prema ljudima ali da nije ni malo agresivna.

Pročitajte i ovo: TUŽAN KRAJ – Uprkos svim naporima Oslo nije uspeo.

Pas čeka na pruzi

Suzet je u dogovoru sa vlasnikom postavila zamku na placu i sutradan je pronašla Ribs u kavezu. Ispostavilo se da je to bio spas za jadnu kuju koja je mogla da postane plen velikog čopora kojota koji su se tu našli protekle noći. Suzet je prebacila Ribs u prihvatilište gde su veterinari pregledali kuju. Nije imala vidljivih povreda, bila je zdrava ali iscrpljena. Nedelje života na ulici su ostavile posledice ali sve je to moglo brzo da se popravi.

Pas čeka na pruzi

Ribs sada čeka novi dom. Zaslužila ga je posle svega što je doživela.

Izvor: pet-sitting.gr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDUGOVI, DUGOVI, DUGOVI! Dugovi rastu, a Beba još nema pravi dom!
Sledeći tekstNIJE NAPUSTIO PRIJATELJICU – Lekcija iz dobrote i vernosti!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime