Naslovna VESTI PSI LETEĆI PSI: Ne pokušavajte ovo da radite sami

LETEĆI PSI: Ne pokušavajte ovo da radite sami

0
pas u letu

Kolin Kraudi, poznatiji kao „Gločesterski fotograf pasa“ poznat je po svojim smešnim fotografijama. Ovaj put, čini se da je nadmašio samog sebe snimajući pse koji kao da izgldaju da lete.

pas u letu

KOSTOLAC: Komunalci bez naloga obili ženi garažu sa namerom da joj uzmu pse!

Ideja je bila prilično jednostavna ali sigurno ne i takva za realizaciju. On je svoj aparat postavio ispod staklene ploče, a psi su skakali iznad nje. Kolin je objasnio: „To je zapravo veliki sto za kafu od veoma debelog i čvrstog stakla kako bi sve bilo sigurno za pse. Ispod stola se nalazio foto aparat sa daljinskim upravljanjem.“ Zapravo psi ni u jednom trenutku nisu bili u opasnosti jer nisu ni skakali a još manje leteli.

Ipak, Kolin kaže da je to bio ozbiljan izazov za pse jer mnogi od njih nikada nisu stajali na stolu a kamoli na staklu. Za pse sa dugim nogama izazov je bio još veći. „Sve vreme sam ležao ispod stola sa raznim igračkama koje ispuštaju zvukove, posudama sa hranom i poslasticama ne bih li izazvao njihovu reakciju i naterao ih da gleaju na dole.“

KAKVA SREĆA: Ovog psa su preplavila osećanja kada je shvatio da je spasen od sigurne smrti!

pas u letu

Iako kaže da je za posao fotografa pasa potrebno strpljenje i da je on uvek veoma miran tokom fotografisanja neke situacije kao što je ova mogu biti i prilično stresne. Kako god, kada pogledate rezultate vidite da se sve isplatilo.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAPLAKAO KADA JE VIDEO POTRESNU PORUKU ZAKAČENU ZA PSA:Pročitajte šta je pisalo.
Sledeći tekstZLOSTAVLJANJU ŽIVOTINJA NIKAD KRAJA: Majmun primoran da dezinfikuje zoo vrt

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime