Naslovna VESTI MAČKE ŠOKANTNO, UZNEMIRUJUĆE, VARVARSKI: Snimak kineskih radnika koji u „zabranjenoj“ fabrici deru mačku

ŠOKANTNO, UZNEMIRUJUĆE, VARVARSKI: Snimak kineskih radnika koji u „zabranjenoj“ fabrici deru mačku

0
kineski radnici deru mačku

Ovako nešto nije skoro zabeleženo. Snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama je zaista šokantan, uznemirujuć i varvarski. Najgore od svega, sve se dešava u Srbiji u Zrenjaninu.

kineski radnici deru mačku

Naime, na snimku koji je nastao u krugu kineske fabrike guma Linglong koja se gradi i radi u Zrenjaninu vide se dva kineska radnika koji deru mačku! Jedan od radnika drži nož kojim je dere dok mu drugi pravi društvo oslonjen na ašov. Oni koji su snimili ovaj užasan prizor prvo su pomislili da se radi o zecu ali kada su se približili videli su da je u pitanju rasporena i odrana mačka.

U ovoj fabrici/gradilištu koja je potpuno zabranjena za javnost očito se neguju „stari, dobri kineski običaji“ upotrebe pasa i mačaka za ishranu. Da podsetimo, mnogobrojni aktivisti već mesecima upozoravaju na različite aspekte kršenja Zakona Srbije koje sprovodi rukovodstvo fabrike ali i lokalnih, zrenjaninskih članova gradske uprave. I pored svih upozorenja, mnogobrojnih prijava nadležnim organima i krivičnim prijavama čini se da su kineski vlasnici jači od srpskih zakona.

Pročitajte i ovo: SUSRET KOJI ĆE VAS RAZNEŽITI: Konj i štene u neizmernoj ljubavi (VIDEO)

Fabrika je „zabranjena“ za pristup svima koji se protive nelegelnim radnjama a kako se čini i svima onima koji nisu ljubitelji ovakvih kineskih „specijaliteta“. Da li će ovaj slučaj koji je obelodanjen pokrenuti nadležne da spreče ovakav varvarizam prema životinjama, kad već ne deluju na različite prijave zbog varvarizma prema sopstvenom narodu?

Izvor:  Društvene mreže

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstGLOVO POMAŽE NAPUŠTENIM ŽIVOTINJAMA: Poklonili 400 toplih torbi azilima u celom regionu
Sledeći tekstPOVREĐENA I PREPLAŠENA: Spasena je!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime