Naslovna VESTI MAČKE SJAJNO: Kupite grebalicu za macu PO SVOJOJ želji, a deo vašeg novca...

SJAJNO: Kupite grebalicu za macu PO SVOJOJ želji, a deo vašeg novca ide za napuštene mace!

0
grebalicu petface

Ko ima mačku, ima i grebalicu! U ovo smo, kao vlasnici mačaka, sigurni. Inače, nameštaj vam vrlo verovatno izgleda kao mesto gde je nekada bio baš lep krevet 🙂

Zašto vam sve ovo pričamo? Jer, sada možete sačuvati svoj nameštaj, obradovati svoju mezimicu a ujedno i pomoći napuštenim macama! Ima li šta bolje?

Priča nas vodi do beogradskog naselja Kaluđerica, gde žive dve sjajne sestre – pre svega veeeeliki ljubitelji životinja. Pričali smo sa jednom od njih, jer je druga već bila zauzeta u izradi posebne grebalice za jednu beogradsku macu 😉

Pročitajte još:
UGLEDAJMO SE NA NJIH: Pančevci napravili JOŠ 11 kućica za napuštene životinje!

– Sestra i ja ne znamo ni same koliko smo mačaka spasile. Tu oko naše kuće, pa i dalje, vodile smo mace na sterilizacije, povređene lečile, vakcinisale, udomljavale,.. Bez ičije pomoći, ikada. Onda smo došle na ideju da spojimo lepo i korisno, za Petface priča Katarina Arsić.

Svoju kreativnu stranu, spojila je – kako kaže – sa zetovim umećem pravljenja svega od drveta i tako su izradili prvu i unikatnu – grebalicu i kućicu za mace. Posle nje, proizvodi su se nizali jedan za drugim, a Katarina je sa svojom sestrom i zvanično otvorila Kreativnu radionicu „Kućica za mace i kuce“. Ono što je najbitnije je da deo novca od prodaje svakog proizvoda iz njihove radionice, sestre daju za napuštene mace!

grebalicu petface

– Došle smo na ideju da deo novca od prodaje kućica i grebalica preusmerimo na ove mace koje već godinama same spasavamo. Ono što nas je obradovalo je da su ljudi ovo prepoznali i narudžbine samo stižu, kaže Katarina.

Svaku grebalicu i kućicu, Katarina izrađuje po vašoj želji i meri, uz mogućnost dodavanja čak i imena vašeg ljubimca na mestu koje vi odredite 🙂

Pročitajte još:
FENOMENALNO: Nišlije prave prirodne sapune od kozijeg mleka. Sav prihod u humanitarne svrhe!

– Svaki proizvod može biti potpuno personalizovan. Boju određujete vi u skladu sa vašim željama ili već postojećim ambijentom u vašem prostoru. Takođe, možemo nadograditi i dodatne elemente, opet, po vašoj želji, kaže nam Katarina.

grebalicu petface

Kada se napravi proizvod od dobrog i čvrstog materijala, onda je za dizajn zadužen krojački salon „Florija“. Tako nastaju ove predivne grebalice i kućice! A onda, ponovo po vašoj želji, tim iz radionice će vam proizvod dostaviti na vašu adresu ili ga možete lično preuzeti.

Za vise informacija obratiti se na brojeve: 0637480149 ili 0612584801

I da, još jednom da napomenemo  – osim što su prelepe, razlog da kupite grebalicu je što ćete pomoći napuštenim macama! BRAAAAVO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKada je lopov odneo svu hranu za životinje iz jednog prihvatilišta, spontanom akcijom meštani su sve nadoknadili!
Sledeći tekstŠtene koje je ostavljeno u kesi da umre, konačno je našlo svoj dom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime