Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Štene koje je ostavljeno u kesi da umre, konačno je našlo svoj...

Štene koje je ostavljeno u kesi da umre, konačno je našlo svoj dom!

0
ostavljeno petface

ostavljeno: Koliko puta do sada smo nailazili na strašne primere okrutnosti i zlostavljanja životinja, ali svaki put se iznenadimo kada naiđemo na neki novi slučaj. Priča o mučenju ovog šteneta ponovo nas je naterala da se zapitamo da li je moguće da neko ima srca da učini nešto ovako surovo.

Pročitajte još: ČUDO: Ovo štene se oporavilo nakon što je upucano 18 puta!

ostavljeno petface

Srećom, ovo štene je pronađeno na vreme. Ipak, da bi preživelo, veterinari su morali da mu amputiraju sve četiri šapice. Zvuči prosto neverovatno, ali uprkos svemu što je ova ženkica prošla, njene oči su i dalje plamtele nadom:

Ona je preživela i dan nakon operacije, ona je već pokušavala da hoda. Mahala je repićem i sve vreme kao da se smešila, izjavila je Šenon Kit iz Animal Rescue, Media & Education.

ostavljeno petface

Ovo štene, koje je ostavljeno da umre, nazvano je Či Či, što u prevodu sa korejanskog znači “ljubav”. Nakon što je provela dva meseca oporavljajući se na jednoj klinici u Seulu, ova ženka je premeštena u grad Feniks u Arizoni. Tamo je ovu mešanku retrivera čekala porodica Hauel, spremna da Či Či da svu ljubav i pažnju koju ona i više nego zaslužuje. Inače, ova porodica ima u planu da, kada se njihova ljubimica u potpunosti oporavi, prođe kroz obuku za terapijskog psa. Njena uloga će biti da bude oslonac i podrška deci i veteranima, koji nemaju udove.

ostavljeno petface

KAKVA PRIČA! Pogledajte i GALERIJU fotografija ove preslatke mališanke:

 

Prethodni tekstSJAJNO: Kupite grebalicu za macu PO SVOJOJ želji, a deo vašeg novca ide za napuštene mace!
Sledeći tekstNapušteni pas utehu pronašao u odbačenom plišanom medvediću!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime