Naslovna VESTI PSI ZBRKA KOD GRUMERA navela baku da preispita svoj razum

ZBRKA KOD GRUMERA navela baku da preispita svoj razum

0

Kada odvedete ljubimca kod grumera, sigurno se zapitate da li se oseća prijatno, da li se boji, da li će biti lepo sređen. Ali ono što je Debi Paterson, baka iz američke države Džordžija, doživela, nije očekivala.

kloi petfaceGospođa Paterson je odvela malog jorkija Kloi kod lokalnog grumera. Prošlo je neko vreme otkako se Kloi šišala poslednji put i počela je da se ćeba. Prirodno, kada je baka došla da pokupi kucu, očekivala je da izgleda malo drugačije.

– Neki momak ju je doneo i lickala je njegovo lice. To je baš ono što Kloi radi. Dok ju je stavljao u transporter, pomislila sam kako je šišanje promenilo dosta boju njene dlake, izjavila je Patersonova.

Pročitajte još: ZA GINISA: Sa punih 26 godina, Džek je najstariji pas Velike Britanije

Nakon što su stigle kući, gospođa Paterson je izvadila Kloi iz transportera i stavila je na kauč. Umesto što je skočila sa kauča što i inače radi, ona je šetala levo-desno, ne znajući kako da siđe.

– Pomislila sam kako nešto nije u redu ili da sam izgubila razum. To nije nikako delovalo kao Kloino ponašanje i zato sam odmah pozvala ćerku i rekla joj da mislim da nisam uzela pravog psa, rekla je zabrinuta baka.

grumera petfaceDok je čekala ćerku i zeta, sve više je bila sigurna da to nije Kloi jer nije znala da uradi standardne komande, a čak je ni bakina mačka nije prepoznala i uznemirila se. Baš tada je stigao i poziv od grumera.

Ispostavilo se da je u isto vreme kod njih bio još jedan jorki, takođe po imenu Kloi. Patersonova je greškom novog radnika, dobila drugog psa. Na svu sreću i vlasnici druge Kloi su primetili da nešto nije u redu, ali je greška na vreme ispravljena.

Pročitajte još: Jorkširski terijer je najpopularniji kućni ljubimac?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRESTRAŠENI PSIĆ Hugo pronađen povređen u okruženju fabrike
Sledeći tekstZVEZDA „SUPERTALENTA“: Pas BONGO čita misli i odgovara na pitanja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime