Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET SJAJNO: Beogradski Grumeri BESPLATNO friziraju vaše ljubimce u subotu!

SJAJNO: Beogradski Grumeri BESPLATNO friziraju vaše ljubimce u subotu!

4
Grumeri petface

Grumeri su tu da vaše ljubimce učine zanosnim, njihovu dlaku dovedu do savršenstva, da sjaji I da se njom diče svi mali I veliki četvoronožni prijatelji! Privilegiju da frizuru vašeg ljubimca dovedete do savršestva imaćete u subotu I to POTPUNO BESPLATNO I sve to u okviru našeg PET PARTY-ja!

Nedavno smo pisali o sjajnoj akciji beogradskog gruming salona PET PALACE:

ODLIČNA AKCIJA: Udomi psa – osvoji besplatan tretman kod frizera!

Sada ćete I vi imati priliku da se uverite u njihovu profesionalnost I na licu mesta svog ljubimca “doterate” pred finalnu reviju.

Grumeri petface

– Mašnice I simpatične frizurice očekuju svakog kućnog ljubimca koji u subotu bude deo vaše letnje žurke. Malo ćemo češljati, sređivati frizurice I raditi ono što vlasnici budu želeli. Ipak je ovo velika stvar za sve kućne ljubimce, kroz smeh nam je rekla Petra iz PET PALACE salona.

Dakle, čuli ste. Ovo je samo jedan od detalja našeg partijanja. Ukoliko svog ljubimca BILO KOJE VRSTE I RASE prijavite I dođete u subotu u Delta City 25. Jula, očekuje vas mnoooogo iznenađenja.

Između ostalog I besplatna FRIZURA. Šta kažete na to?

Grumeri petface

Nema brige, celo partijanje organizujemo u atrijumu Delta City-ja, dakle klimatoizovanom prostoru pa vašim ljubimcima ali I vama neće smetati gradska vrućina. Ukoliko ste razmišljali da ćete u subotu morati da ostanete u kući zbog ogromnih vrućina, mi smo vas upravo razuverili J

Preko 150 ljubimaca je već potvrdilo svoj dolazak, a vi?

PRIJAVA NA LINKU PET PARTY 2015!

Prethodni tekstBRAVO, BRAVO: Bora Čorba donira sredstva za sterilizaciju 50 uličnih pasa!
Sledeći tekstBEOGRAD: Humani taksista podelio flašicu vode sa ptičicom

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime