Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET HAJDI (6): “Ja sam PETFACA SRBIJE i imam obožavaoce da to i...

HAJDI (6): “Ja sam PETFACA SRBIJE i imam obožavaoce da to i dokažem”!

4
petfaca srbije hajdi

Do sada maskota novobeogradskih blokova, od sada PETFACA SRBIJE. Šestogodišnja Hajdi je poslušala svoje obožavace i odlučila da šarmira celu Srbiju. To joj je pošlo za šapom, jer je ona zvanično NAJVEĆA FACA U SVETU ŽIVOTINJA.
Od tog trenutka sve se promenilo – ljudi joj prilaze na ulici, čestitaju, zaustavljaju je i fotografišu se sa njom. Cenu slave, kaže zna. Tajnu svog uspeha, Hajdi krije u blagoj naravi, flegmatičnosti i društvenosti. Ni oko čega se ova krznena lepotica ne nervira, jer kako kaže ne želi da narušava svoje zdravlje i lepotu. Uvek hoda lagano i nigde ne žuri. Uživa u svakom trenutku, svakom mirisu i ukusu.
Svoje glasače u trci za Petfacu Srbije, Hajdi nije stekla preko noći. Ima ona puno prijatelja, lako sklapa prijateljstva, uvek prva prilazi drugarima da se upozna ili javi. Kreće se po prometnim mestima gde ima puno ljudi, pasa i raznih dešavanja, pa je tako i stekla puno prijatelja koji su glasali za nju.
Slava joj još uvek nije udarila u glavu. Svakodnevno se viđa sa starim prijateljima, iako je sada „selebriti“. Kako to i ide, napravila je žurku na poljani za društvo, kako bi proslavili njenu pobedu.
Iako su je ukućani za pobedu nagradili sjajnim i ukusnim poklonima, ona kaže ništa manje nije ni očekivala. Paparaci i stalna pažnja joj prijaju, sve dok je, kako kaže, slikaju u pristojnim pozama.

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU NAŠE POBEDNICE:

Da ima velikog uticaja među drugarima, Hajdi je dokazala tako što je i svoje drugare prijavila na slične Izbore. Sada, deli savete za uspeh, pa se nada da će se i njeni prijatelji uskoro pridružiti klubu slavnih pet faca.
Nije lako biti ovako negovan i lep čau čau. Svakodnevno spava oko 16 sati i naravno dobro jede, kako bi imala dovoljno snage za takmičenje. „Beauty sleep“ je zaslužan za njen vedar i bistar pogled, raskošno i sjajno krzno, meku i glatku kožu, a ukusne granule zaslužne su za dobar imunitet koji je neophodan za izdržljivost u takmičenju.
Na naše pitanje ZAŠTO JE BAŠ ONA PETFACA SRBIJE, Hajdi je skromno dogovorila – jer zna da uživa u životu. Ono što je njen skriveni adut je ljubav prema muzici. Kaže, jednom je bila i učesnik salsa takmičenja, ali nije tako slavno prošla jer je bila debitant. Nada se da će se uskoro organizovati i neki kurs salse za pse, kako bi i njeni pseći prijatelji mogli da zaplešu u ritmu ovog latino plesa.
Sve u svemu, Hajdi je dokazala da je za jednu PETFACU SRBIJE i popularnost koju ova titula nosi sa sobom potrebno dovoljno želje i volje, i naravno podrška prijatelja koja u njenom slučaju nikako nije izostala. Čestitamo!

Prethodni tekstDanas je DAN LJUBAVI PREMA KUĆNOM LJUBIMCU! Ovo su znaci da ga volite više od ljudi!
Sledeći tekstNOVI UŽAS U ALEKSINCU: Ženka nemačkog ovčara vezana i bačena u šaht!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime