Naslovna VESTI PSI HAOS U LESKOVCU: Sukob dva psa uzburkao strasti ljubitelja pasa u Leskovcu

HAOS U LESKOVCU: Sukob dva psa uzburkao strasti ljubitelja pasa u Leskovcu

0

psi leskovac

Kada se vlasnik povređenog staforda pojavio u azilu bio je šokiran. Objašnjavajući da je neko nepoznat otvorio kapiju, da je pas izuzetno dobroćudan i da nikog nikada nije povredio, da čak spava sa njegovom decom, preuzeo je svog ljubimca i odveo ga kod veterinara.

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu!

Marija Petković objašnjava: „Sve što smo mogli da uradimo, bilo je da podnesemo prijavu protiv prvog vlasnika iz Smedereva koji je prekršio zakon jer nije odjavio psa i prijavio promenu vlasnika. Protiv sadašnjeg vlasnika smo podneli prijavu za nesavesno i neodgovorno držanje životinja. Videćemo kako će se sve završiti“.

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje!

Inače grad Leskovac sprovodi izuzetno odgovornu politiku prema uličnim psima. Ukoliko ima ko da se brine o njima kao što je slučaj sa Žućom, grad obezbeđuje sterilizaciju, obeležavanje i vakcinaciju protiv besnila. Psi se posle toga vražaju na teritoriju sa koje su sklonjeni. „U ovom trenutku u Leskovačkom azilu za pse boravi oko 400 pasa. Veoma vodimo računa o tome kome dajemo na udomljavanje tzv „opasne pse“ rase staford, pit bul ili šarplaninac. Radije ih držimo u azilu nego da ih damo nekoj nedovoljno odgovornoj osobi na staranje.“ – dodaje Marija Petković.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

1
2
Prethodni tekstSPASENI U POSLEDNJI ČAS: 423 psa spaseno iz klanice u Kini
Sledeći tekstZAPLAKAO KADA JE VIDEO POTRESNU PORUKU ZAKAČENU ZA PSA:Pročitajte šta je pisalo.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime