Naslovna VESTI PSI HITNO! HITNO! HITNO! Udaviće se!

HITNO! HITNO! HITNO! Udaviće se!

0
Potrebna pomoć štencima

Danas smo objavili skandaloznu i zastrašujuću vest iz Zrenjanina o kineskim radnicima koji deru mačku u fabrici guma Linglong. Čini se da u Zrenjaninu nisu problem samo kinezi već i starosedeoci. Alarmantan poziv u pomoć stiže iz udruženja Ljubitelji životinja i prirode „Zelene šape“.

Potrebna pomoć štencima

Tokom dana su dobili dojavu da se u blizini ovog grada u jednom kanalu nalazi 5 ili 6 štenaca. Stari su oko dva meseca. Kako već danima unazad neprestano pada kiša, ovaj kanal se napunio vodom i preti opasnost da se štenci udave.

Pročitajte i ovo: ŠOKANTNO, UZNEMIRUJUĆE, VARVARSKI: Snimak kineskih radnika koji u „zabranjenoj“ fabrici deru mačku

Mali su, nemoćni, mokri i promrzli. Nažalost, iz „Zelenih šapa“ poručuju da nemaju mogućnosti da ove nesrećnike smeste u svom prostoru. Nemaju mesta a nedavno su imali i i više slučajeva parvoviroze. Ipak, ponudili su svaku pomoć onima koji se odluče da preuzmu štence i pruže im stalan ili bar privremen smeštaj. Prevoz, hrana… samo da se sklone jer im preti velika opasnost.

Tužno je čuti od ljudi iz Udruženja da ne mogu da daju tačnu informaciju o lokaciji gde se nalaze štenci. Naime, poučeni ranijim ružnim iskustvima plaše se da bi oni koji ne vole životinje ali i onaj ko je izbacio štence i osudio ih na ovakvo stravično mučenje krenuo da završi monstruozan „posao“.

Pročitajte i ovo: POVREĐENA I PREPLAŠENA: Spasena je!

Čini se da nekim ljudima u Zrenjaninu nisu dovoljne nevolje koje ih prate proteklih godina već imaju potrebu da se svete ili ugrožavaju živote nemoćnima. Ako možete pomozite! Javite se Ljubiteljima životinja i prirode „Zelene šape“

Izvor:  Ljubitelji životinja i prirode „Zelene šape“

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.