Naslovna VESTI PSI HRABRI HASKI SPASAO 7 MAČIĆA! Brine se o njima kao najbolja majka.

HRABRI HASKI SPASAO 7 MAČIĆA! Brine se o njima kao najbolja majka.

0

Hrabri haski po imenu Baner spasla je sedam mačića koje je našla ostavljene u šumici u gradiću Menlo u SAD. Neverovatna priča se ne završava samo pronalaženjem tek rođenih mačića jer je Baner nastavila da se brine o njima kao najbolja majka mačka.

Baner je službeni medicinski pas obučena da pomaže svojoj vlasnici koja pati od posttraumatskog sindroma i teškog oblika anksioznosti. Sa svojom vlasnicom Vitni ona je još iz perioda kada je bila štene a pomaže joj u trenucima kada nastupe napadi anksioznosti tako što je smiruje i izvodi iz gužve ili situacije koja izaziva napad.

Ali hrabri haski ne pomaže samo svojoj vlasnici. I u drugim slučajevima je priskakala u pomoć drugim životinjama. Ipak, ovaj poduhvat ima posebnu težinu.

NIKADA NE POTCENJUJTE ČIVAVU: Ova je sprečila OTMICU svog velikog druga! (VIDEO)

Vitni je postala svesna da nešto nije u redu kada je Baner počela da se uznemireno ponaša i da joj povlači haljinu kako bi je odvela na neko mesto kao što radi kada joj pruža pomoć. Krenula je za njom sve do obližnje šume gde je zatekla hrabrog haskija kako kruži oko kartonske kutije.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Čim je otvorila kutiju, Baner je zaronila njuškom. Vitni je bila šokirana prizorom. U kutiji se nalazilo 7 jedva živih, gotovo tek rođenih mačića. Pošto je odnela mačiće do kuće iznenadila se kada je shvatila da Baner odbija da ih napusti. Sve vreme ih je njuškala, lizala i čistila. Na kraju ih je okupila oko sebe i zadremala zajedno sa novim usvojenicima.

ZA VEROVALI ILI NE: Pobegao kengur u BIJELJINI!

Vitni je uverena da je osoba koja je ostavila mačiće u šumi želela da ih niko ne nađe. Srećna je da će se oni, zahvaljujući njenom hrabrom haskiju oporaviti i kada dođe vreme naći svoje mesto u domovima koji će im pružiti ljubav.

Izvor: woofwoof.tv Foto: Caters News

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRETUŽNA PRIČA CRNOG PSA – Pronađen pa opet ostavljen!
Sledeći tekstDA LI TREBA DA IGNORIŠETE SVOG PSA?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime