Naslovna VESTI DIRLJIVO – Ispunjava želju pokojne supruge

DIRLJIVO – Ispunjava želju pokojne supruge

0
Ispunjava želju pokojne supruge

Džejms Blekvud već 25 godina vodi brigu o velikom broju rakuna koji žive u okolini njegove kuće na istočnoj obali Kanade. Ovaj „šaptač rakunima“ ima svoj Youtube kanal, a jedan od poslednjih priloga ima više od 4 miliona pregleda. Nije ni čudo!

Na videu se vidi Džejms koji hrani pravu krznenu gomilu simpatičnih rakuna hot dogovima! „Padao je sneg, bilo je izuzetno hladno i znao sam da rakuni moraju da se dobro najedu kako bi izdržali ovakve uslove“ – napisao je Džejms u poruci.

Ispunjava želju pokojne supruge

UMRO NAJPOZNATIJI RAKUN: Oreo, rakun sa crvenog tepiha preminuo u 10. godini!

Ali to nije sve, pošto je ispraznio prvu kantu punu ukusnih sendviča, Džejms donosi drugu i nastavlja da hrani male divlje izelice. Čini se da ni to nije bilo dovoljno ovim čupavcima. Džejms im je na kraju doneo još jednu kantu čokoladnih kolača da bi sve na kraju začinio i hranom za pse!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Ovakvu večeru, ovaj neverovatan čovek svojim četvoronožnim prijateljima obezbeđuje svake noći. O rakunima koji žive u obližnjoj šumi, Blekvud brine već 25 godina! Hranjenje je započela njegova supruga koja je 2003. godine umrla od raka. Njena poslednja želja je bila da posle njene smrti Džejms nastavi da se brine o rakunima, mačkama i majci. I to tim redosledom po važnosti.

Ispunjava želju pokojne supruge

„Bio sam ganut i počastvovan njenim željama.“ – kaže gospodin Blekvud. Narednih 10 godina brinuo se o mačkama i tašti. Trenutno brine o još dve udomljene mačke koje ne napuštaju dom.

Ispunjava želju pokojne supruge

PREDIVNO: rakun živi u kući sa dva psa i misli da je jedan od njih

„Hvala svima na ponudama da mi pošalju novac i pomoć. Ne mogu da prihvatim ovu pomoć. Voleo bih da donacije pošaljete vašim lokalnim centrima za brigu o napuštenim životinjama u vašim gradovima“. – često napominje Blekvud. Zaista, ovakva posvećenost i pažnja kojom odaje počast svojoj pokojnoj supruzi, priznaćete, nije česta. Zato još jednom: bravo, gospodine Blekvud!

Izvor: bored panda  Foto: James Blackwood – Raccoon Whisperer

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.