Naslovna VESTI PSI NJEMU NE MOŽEŠ REĆI NE: kad te pas probudi

NJEMU NE MOŽEŠ REĆI NE: kad te pas probudi

1
kad te pas probudi petface

kad te pas probudi: Juče smo se smejali psu koji ima problema da se rasani. To nas je navelo da istražimo kako izgleda kada taj problem imaju vlasnici.
Nećemo ponavljati kako svi vole da ostanu ušuškani u krevetu neki minut duže. Nećemo se baviti ni metodama, koje služe da skočite iz vaše udobne postelje na prvi zvuk alarma. Funny TV se takođe bavio ovom tematikom, pa je prikupio klipove koji svedoče o tome kako izgleda kada vas vaš pas probudi. Oni su ovu kompilaciju postavili na You Tube, gde ima više od milion pregleda.

kad te pas probudi petface

Svi prikazani psi u ovom videu, naprosto uleću u postelje svojih vlasnika, bez imalo pardona. Oni skaču po krevetu, svlače prekrivače, vuku svoje vlasnike, njuškaju ih i ližu. I to nije sve – neki od njih laju, pojedini psi se uvlače u pidžame ili skaču po leđima svojih voljnih čovekolikih prijatelja. Neki ljubimci idu toliko daleko da se ne smiruju dok ljude bukvalno ne isteraju iz kreveta.

kad te pas probudi petface

Njihovi metodi se razlikuju, ali svi oni imaju isti cilj – ne samo da probude svoje vlasnike, već da ih isteraju ih toplih postelja. Na kraju krajeva, zašto bi vlasnici uopšte spavali, kada su njihovi ljubimci budni?! Toliko toga treba uraditi – ručkati, šetati, igrati se i grliti se…pa onda sve to ponovo.

kad te pas probudi petface

Ukoliko imate neka slična iskustva, onda potpuno razumete o čemu vam govorimo. A, ako se ipak niste susretali sa ovakvim „alarmom“, onda ste blagosloveni, što ipak možete ukrasti neki minut sna.

 VIDEO:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA TI SRCE STANE: vombat grli plišanog medu
Sledeći tekstDOGPOINT KLUB ZA PSE: vaspitavanje štenaca od “malih” šapa

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime