Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Kada mace slave svoj dan, onda to izgleda OVAKO (VIDEO)

Kada mace slave svoj dan, onda to izgleda OVAKO (VIDEO)

1
revija-macaka-petface

Da li ste znali da se, osim dana ljubavi, u februaru obeležava I međunardoni Mačiji dan? 17. Ferbuar 1990. godine, organizatori su izabrali iz kako kažu jednog razloga – prema shvatanju numerologa 17. je idealan dan jer sadrži brojke 1 i 7, što asocira na sedam mačjih života. (prema nekim shvatanjima mačka ima “sedam, a ne devet života”)
Tek u 17. veku mačke su ponovo stekle poštovanje kakvo su imale na početku i prihvaćene su u Zapadnoj kulturi. Od tada su sve omiljenije kao ljubimci, a istraživanja su pokazala kako su obožavatelji mačaka slobodoumniji, nekonvencionalni, filozofski nastrojeni, znatiželjni, kreativni i umetnički nadareni.
Iz ovog preeeevelikog obožavanja krznenih lepotica, proistekla je I naša sada već tradicionalna revija mačaka u Beogradu! Osim 17. Februara, kada je I zvanično njihov dan, mi 10. Mart proglašavamo njihovim casrtvom, jer tog dana MAČKE GOSPODARE BEOGRADSKIM DELTA CITY-jem! Sve one mace koje vole poklone, druženje, titule, sve one nasmejane, stidljive, džangrizave, sve one su dobrodošle na 5. VELIKU REVIJU MAČAKA! Pogledajte kako smo se zabavili poslednji put, što će biti dovoljan razlog da se vidimo I 10. Martaaaa 🙂

Prethodni tekstŽENE OGROMNOG SRCA: Njih pet brine o 1.300 napuštenih pasa! (FOTO)
Sledeći tekstSVILAJNAC: HITNA PETICIJA: „Zaustavite šintere da hvataju i ubijaju pse“! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime