Naslovna VESTI PSI KAKAV SREĆKOVIĆ! Pas preživeo pad niz vodopad visine skoro 10 metara!

KAKAV SREĆKOVIĆ! Pas preživeo pad niz vodopad visine skoro 10 metara!

0
preživeo pad niz vodopad

Postoje scene koje vam skrate život, čak i kada niste direktno uključeni u njih. Zamislite samo kako se svedocima ovog događaja sledila krv u žilama kada je maleni pas poleteo niz vodopad visine gotovo deset metara! Srećom, čitava drama imala je srećan epilog.

preživeo pad niz vodopad

Nemački kratkodlaki ptičar po imenu Alfi početkom avgusta se šetao sa svojim vlasnicima po Nacionalnom parku Brekon Bikons u južnom Velsu, kada se nesrećnim slučajem doslovno sručio niz vodopad toliko visok da su šokirani vlasnici i drugi prisutni pomislili da neće preživeti.

Pročitajte i ovo: NADA ZA ŠAPICE: Američki biznismen platio da se životinje evakuišu iz Kabula

Međutim, Alfi je imao mnogo sreće i nakon što ga je spasilačka ekipa izbavila, ustanovljeno je da je jedina posledica pada to što je slomio nogu! Alfija su stavili na nosila i odveli ga pravo kod veterinara, koji će kasnije sanirati dvostruki prelom noge. U odnosu na ono što je moglo da se dogodi, to nije ništa!

preživeo pad niz vodopad

Pročitajte i ovo: OD ŠUGAVICE DO LEPOTICE: Transformacija koja će vas zadiviti!

Uprava parka na svom Facebook nalogu je napisala sledeće: „Zahvalni smo velikoj grupi prolaznika koji su pomogli da se Alfi dovede na sigurno. Nažalost, on je bio u prevelikim bolovima pa nije mogao da hoda, niti su vlasnici mogli da ga odnesu do parkinga i smeste u auto, pa su ga naši spasioci nežno smestili na nosila i odneli do vozila koje ga je kasnije transportovalo do veterinara.

preživeo pad niz vodopad

Nešto kasnije istog dana, Alfijevi vlasnici javili su se da nas obaveste da je njihov ljubimac slomio nogu na dva mesta, da će biti operisan i da se očekuje potpuni oporavak.“

preživeo pad niz vodopad

Nažalost, ovo nije bio jedini incident tog dana na istom vodopadu. Spasilačka služba primila je još dva poziva upomoć sa istog mesta. Prvi je bio u vezi sa ženom koja je takođe pala i sumnjalo se da je slomila potkolenicu. Kada su nju doveli do kola hitne pomoći, tamo ih je čekalo dvoje šetača koji su prijavili da je jedan član njihove ekipe nestao. Spasilački timovi su se razdvojili i pretražili okolinu i uspeli su da lociraju nestalu osobu i ponovo je spoje sa prijateljima.

preživeo pad niz vodopad

Ovo je izgleda bio neki baksuzni dan za posetioce Brekon Bikonsa, ali srećom, na kraju su svi dobro prošli – sa manjim povredama.

Izvor: Daily Star

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNADA ZA ŠAPICE: Američki biznismen platio da se životinje evakuišu iz Kabula
Sledeći tekstNAPUŠTENI U VALJEVU: Muka i nesreća neželjenih i nevoljenih.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime