Naslovna VESTI PSI KAKO JE UMRLA HUMANOST: Okrutno i surovo ubijeno 300 pasa po nalogu...

KAKO JE UMRLA HUMANOST: Okrutno i surovo ubijeno 300 pasa po nalogu vlasti!

0
ubijeno 300 uličnih pasa

Kada se ljudi ne pridržavaju zakona i ne rade sistemski na održavanju populacije uličnih pasa u razumnim granicama dešavaju se ovako stravični događaji. Potrebno je jako malo da se donesu odluke koje brišu razliku između humanosti i zverstva.

ubijeno 300 uličnih pasa

U oblasti Andra Pradeš u Indiji nedavno je otkriven slučaj  monstruoznog ubijanja velikog broja uličnih pasa. Naime, od 24. jula traje akcija hvatanja i ubijanja uličnih pasa i to po nalogu lokalnih vlasti. Prema informacijama više udruženja za zaštitu životinja ubijeno je preko 300 pasa.

Pročitajte i ovo: MASAKR KAO ČIN OSVETE! Masovno trovanje uličnih i vlasničkih pasa u Italiji!

Psi su uhvaćeni, a onda im je na surov način ubrizgana smrtonosna injekcija. Svi ubijeni psi su zakopani u veliku masovnu grobnicu u jednom selu. O događaju su obaveštene Federalne vlasti i pokrenuta je opsežna istraga. U toku su prve obdukcije i rezultati pokazuju da su psi ubijeni otrovom koji im je ubrizgan na izuzetno okrutan način.

ubijeno 300 uličnih pasa

Pročitajte i ovo: SLIKE I PRIČA KOJE LOME SRCA: Stara krpa – jedina uteha spasenog mladunčeta šimpanze

Istraga je dovela i do počinitelja ali i onih koji su pomogli u izvršenju ovog zločina. Smrtonosna supstanca je kupljena u jednoj lokalnoj apoteci što je takođe u suprotnosti sa postojećim zakonima i uputstvima koja je izdala Indijska vlada vezano za rešavanje problema uličnih pasa.

ubijeno 300 uličnih pasa

Indija poznata po tome da veoma poštuje prava životinja zbog čega i postoji veliki problem velikog broja najrazličitijih životinja koje se slobodno kreću ulicama. Ovakva odluka lokalnih vlasti s pravom je uznemirila veliki broj stanovnika oblasti.

Izvor:  timesnownews.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMASAKR KAO ČIN OSVETE! Masovno trovanje uličnih i vlasničkih pasa u Italiji!
Sledeći tekstBEZUMLJE: Surovo mučeno i ubijeno 30 majmuna a 20 teško povređeno!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime