Naslovna VESTI PSI Psa popularne glumice Selme Hajek ubio je komšija zbog ometanja poseda!

Psa popularne glumice Selme Hajek ubio je komšija zbog ometanja poseda!

1
komšija petface

komšija: Najnoviji slučaj okrutnosti prema životinjama dolazi nam iz Amerike. Naime, pas poznate glumice Selme Hajek usmrćen je i to, zato što je navodno ušao na komšijski posed. Ne možemo, a da se ne zapitamo, da li za ovakva nedela uopšte postoje izgovori bilo kakvog tipa.

Pročitajte još: NIKOLINA PIŠEK: Tri godine kako su joj komšije ubile psa – borba za pravdu ne prestaje!

Glumičin pas, star 9 godina, po imenu Mocart, pronađen je prošle nedelje mrtav na njenom ranču u blizini Sijetla. Neidentifikovani komšija je priznao da je pucao u psa, kojeg je navodno zatekao u svojoj garaži kako se bori sa njegovim psima. Veruje se da je Mocart pobegao ranije u toku dana, dok je bio u šetnji sa kućepaziteljem.

komšija petface

Nakon pucnja, metak je pogodio psa u arteriju blizu srca, što je dovelo do toga da pas polako iskrvari do smrti. Počinilac ovoga nedela, svedoči da zapravo nije imao nameru da ubije ovog psa, već samo da ga zaplaši pucnjem iz oružja.

Pročitajte još: SVAĐA KOMŠIJA U BEOGRADU: Jedni ne žele lutalice u ulazu, drugi ne shvataju kome oni smetaju!

Hajekova na svom imanju ima i spašene konje, papagaje, pse i druge životinje. Ona je, nakon što joj je komšija ubio psa, svoj gubitak podelila je na društvenoj mreži Instagram:
Nisam vam pisala nedelju dana, pošto sam bila u žalosti zbog smrti mog psa Mocarta. Inače, lično sam učestvovala u njegovom porođaju, kada ga je majka donosila na svet. Pronađen je na mom ranču prošle nedelje sa ranom blizu srca. Nadam se da će vlasti doneti ispravnu odluku povodom smrti psa koji za devet godina nikada nikog nije napao, niti ujeo. On je bio pun ljubavi i odan životni saputnik. Nije zaslužio da umre bolnom i sporom smrću.

komšija petface

Ovaj slučaj će biti prosleđen kancelariji okružnog tužioca na preispitivanje, a mi se nadamo da će se glumica brzo oporaviti od ovog gubitka.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMI ZNAMO, A VI: Zašto ova mačka briše pod peškirom?
Sledeći tekstAPEL SA FACEBOOK-A: Da li prepoznajete pse? Sumnja se da su ukradeni!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime