Naslovna VESTI PSI POMOZITE: Anđelinom psu, Luletu, HITNO je potrebna KRAGNA!

POMOZITE: Anđelinom psu, Luletu, HITNO je potrebna KRAGNA!

0
KRAGNA petface

KRAGNA, koja fiksira vrat kod povređenih pasa, za male pse je vrlo retka, kod na su Srbiji. Bar je tako Anđeli objasnio veetrinar, kod kog je odvela njenog ljubimca, Luleta!

Naime, Anđela je iz Kragujevca i našoj redakciji se obratila za pomoć! Njen pas, Lule, rase ši cu ima povredu kičme i u jako lošem je stanju!

Nega bolesnog psa

– Zadnje nogice vuče, ne oseća ih kao ni veliki deo tela. S obzirom da je operacija moguća jedino u Beogradu, a mi nemamo sredstava za nju, jedino nam je preostalo da prima terapiju ovde u Kragujevcu i da miruje. Veterinar koji je jedan od boljih ovde, rekao nam je da bi mu značila i KRAGNA kako bi vrat bio fixiran, ali za tako male pse je teško naći kragnu, objašnjava nam Anđela.

KRAGNA petface

Jedna od opcija je da se KRAGNA naruči iz inostranstva, što bi značilo – čekanje na dostavu. Zato Anđela moli sve, koji možda imaju ovaj vid pomoći, da joj se jave!

Sterilizacija: da li je sterilizacija dobra odluka vlasnika psa?

-Ako vam je slučajno ostala od vašeg psa ili znate nekog ko bi mogao da je ima, molim da me kontaktirate. Moj kontakt je: 060/560 34 08. Jako sam zahvalna i ako samo objavite priču i podelite je dalje, dodala je ova simpatična devojčica!

Dakle, hajde da zajednopomognemo Luletu i Anđeli da prebrode ove teške dane! PODELITE VEST i pitajte svoje prijatelje – ukoliko imaju kragnu ili mogu pomoći Anđeli na bilo koji način – kontaktirajte je!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.