Naslovna VESTI PSI KUĆICE ZA DRAŽEVAC: Priključite se sjajnoj akciji! ( FOTO )

KUĆICE ZA DRAŽEVAC: Priključite se sjajnoj akciji! ( FOTO )

0
drazevac petface

O prihvatilištu Draževac pisali smo mnogo puta a najviše o njihovim podvizima u spašavanju pasa, maca i drugih životinja tokom poslednjih godina. Pomenuto prihvatilište došlo je u žižu javnosti tokom velikih poplava u Obrenovcu 2014.godine, kada su otvorili svoja vrata za sve kućne ljubimce spašene iz poplava.

I pored brojnih izazova prihvatilište Draževac je opstalo tokom godina i nastavilo da pomaže brojnim psima i mačkama. Prihvatali su i one životinje od kojih su se svi drugi oprostili. Trenutno u prihvatilištu ima oko 300 pasa i maca, jedan konj i jedan magarac koji su otkupljeni kako ne bi završili u klanici. Među štićenicima prihvatilištva veliki je broj pasa koji imaju različite invaliditete, neki su spašeni od borbi pasa, mnogi su povređeni a najviše je onih koji su jednostavno odbačeni od drugih.

Zahvaljujući jednoj od volonterima, Hani Piščević i Nebojši Resanoviću, od prošle nedelje pokrenuta je sjajna akcija – apel za obezbeđivanje kućica za životinje u prihvatilištu. Apel i akcija su jednostavni – ukoliko možete donirajte gotovu kućicu, ukoliko niste u mogućnosti, donirajte novac za njihovu kupovinu! Približava nam se zima a životinjama je potreban zaklon od hladnog vremena. Koliko je ova akcija sjajna govori i podatak da su prve kućice već počele da pristižu.

MEŠTANI UZNEMIRENI ZBOG POJAVE OVE ŽIVOTINJE: Prvi put viđeni posle 40 godina!

NESVAKIDAŠNJE: Papagaji isterani iz parka jer su PSOVALI prolaznike!

Ukoliko želite možete da pomognete uplatom na broj računa 330-0000042000692-43. Svaka pomoć je dobrodošla, pa i ona u deljenju priče o ovoj divnoj akciji! Hajde da svi zajedno pomognemo da životinjice u azilu imaju krov nad glavom ove zime! Kao i mnogo puta do sad – zajedno možemo sve!

 petface viber zajednica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAKON REDOVNOG IŽIVLJAVANJA NAD ŽIVOTINJAMA: Pse od zlostavljanja spašavaju volonteri!
Sledeći tekstDA LI MOJ PAS MISLI DA SAM JA PAS?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime