Naslovna VESTI PSI LEPI MIĆKO: nekada maltretiran, danas lepotan koji traži dom! (VIDEO)

LEPI MIĆKO: nekada maltretiran, danas lepotan koji traži dom! (VIDEO)

0
lepi micko

Pre nekoliko meseci u redakciju nam je stigla vest o nesrećnom štenetu u Novom Sadu, koje su deca toliko šutirala da mu je jedna nogica visila. Nije se oslanjao na nju, a kada su ga pronašli prvobitno se mislilo da mu je noga polomljena. Međutim, nakon posete veterinaru, ispostavilo se da noga toliko povređena da su uništeni svi nervi u njoj da mora da se amputira.

U svom kratkom životu ovaj pas je prošao jezive stvari, sve dok nije sklonjen sa ulice. Gordana Rokvić, naša sagovornica, ga je prihvatila privremeno u svoj dom nakon amputacije noge i svim silama se trudila da Mićko ponovo prohoda i oporavi. I sad nekoliko meseci nakon nedaća koje su ga snašle, možemo da kažemo da je Mićko sasvim dobro!

lepi micko

Prema Gordaninim rečima, Mićko je je dan opasan dasa, koji je u međuvremenu sterilisan, vakcinisan i porastao je do srednje veličine, a higijenske navike obavlja na predviđenom mestu. Ima pulinske krvi, pa voli da bude jedini i glavni u dvorištu i porodici. Kada smo pitali Gordanu šta to Mićko voli, usledio je čitav spisak stvari koje su ovom psu omiljene, između ostalog – igra, vožnja automobilom, jedan mačak sa kojim se stalno igra i najviše – KUPANJE! Da, Mićko je sa tri noge neverovatno vešt plivač i rado skače u vodu!

NOVI SAD – ŠUTIRAN PAS: Svi su mislili da je nogica polomljena, a zapravo su od SILINE UDARACA POKIDANI ŽIVCI!

SRĆATE LI SE PSA IZ NOVOG SADA KOJEG SU ŠUTIRALI: Amputirana mu je nogica, ali je presladak!

Od nedavno ima i svoju Facebook stranicu “Mićko traži dom i porodicu” na kojoj Gordana deli sve informacije o njemu i na koju svi oni koji bi želeli da mu pruže stalan dom, mogu da se jave. Ovaj pas, koji je zaista prošao pakao, napokon ima šansu da uživa u životu, oseti ljubav i ima svoje ljude. A to je upravo ono što svaki pas i zaslužuje, zar ne?

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta bez prethodne saglasnosti autora.

 

Autor: Petface.net, Foto: privatna arhiva

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstULIČNA BANDA MAČAKA NAPALA PSA: Radoznali pas zamalo nastradao, pogledajte video! (Video)
Sledeći tekstNEVEROVATNI HEROJ – PAS koji je SPASAO više od 100 KOALA – (Video)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime