Naslovna VESTI Da li I vaš ljubimac uživa kao kralj u svetu životinja?

Da li I vaš ljubimac uživa kao kralj u svetu životinja?

0
ležaljke petface

Stvarno nije u redu da vi uživate na novoj sofi, dok vaš ljubimac, bilo da je pas ili maca, gleda tužnim pogledom sa svog starog ćebenceta. Ako to do sada niste uradili, krajnje je vreme da ga obradujete novom, udobnom i samo za njega dizajniranom ležaljkom – u kojoj će vaš ljubimac moći da uživa baš kao da je kralj u svetu životinja.

Pletene, od pruća, plastične, šarene, male, velike – ležaljke će biti omiljeno mesto za odmor vašem ljubimcu. Dakle, za boravak u stanu dovoljno je da vašem ljubimcu obezbedite odgovarajući kutak sa ležaljkom ili korpom, bilo plastičnom ili od pruća, sa adekvatnim jastukom.

ležaljke petface

Preporučljivo je da izaberete ležaljku od takvog materijala koja neće skupljati dlake, koja lako i jednostavno može da se opera u veš mašini.

Pročitajte još:
PRE NEGO ŠTO UDOMITE MACU: Evo šta je potrebno za novog člana!

Da se kreiranjem nameštaja za ljubimce bave i ozbiljne dizajnerske kuće mnogi od vas možda ne znaju. Oni koji život bez najboljeg prijatelja ne mogu zamisliti, tome se neće čuditi jer su upravo oni spremni da izdvoje i pozamašnu sumu novca za malenog člana porodice.

ležaljke petface

Tako je jedna od luksuznih ležaljki ona koja istovremeno i ljulja vašeg ljubimca, zatim kartonska kućica sa visećom ležaljkom za dremanje kao i prozirni luksuz za pse sa pedigreom. Takođe, možete pronaći pravu sofu na sprat, platnenu ležaljku sa dezenom leoparda, barbi ležaljku i drugo.

Pročitajte još:
DA LI STE ZNALI: Mačke menjaju boju očiju!

Ipak, u ona skromnija rešenja spadaju ležaljke sa udobnim jastucima, prilagođene veličini vašeg ljubimca. Kako bi vašim ljubimcima bilo što udobnije, a da se izgledom ipak lepo uklopi u vaš enterijer nije potrebno preveliiko rasipanje novca.

ležaljke petface

Da li ste ikada videli mačku koja voli hladno? Mislimo da takva mačka ne postoji. Rešenje ako ste vlasnik jedne ovakve mace su ležaljke za radijator! One su idealne za duga mačija izležavanja, koje uz to i sprečavaju direktno grejanje vaše mace. Ovakva ležaljka je lepog izgleda i uklapa se u svaki prostor. Kači se direktno za radijator.

Takođe, za sve ljubimice koje žele da uživaju u stalnom suncu, ptičicama i lepotama prirode, postoje ležaljke za prozor.

ležaljke petface

Ono što je takođe jako bitno znati jeste da mace vole privatnost, stoga njenu ležaljku i njeno mesto za odmor postavite na nekom zavučenom, tamnom mestu vašeg stana. Uz ležaljku bilo bi poželjno da vašoj ljubimici obezbedite i penjalice. Danas je ova odluka vlasnika u mnogome olakšana, jer mnoge kućice za mačku sadrže i penjalice sa ležaljkama odnosno mesta gde vaša mačka može da se penje i po potrebi odmara.

Dakle, čuli ste. Prilagodite ležaljke potrebama i veličinama vašeg ljubimca, a onda njihovo vladanje u carstvu ljubimaca može da počne!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZALJUBILI SMO SE: Najpopularniji kunić na Instagramu, Vali, dobio POJAČANJE – Suki!
Sledeći tekstISHRANA MAČAKA: Taste of the Wild sa pastrmkom i dimljenim lososom najbolji je izbor za vašu ljubimicu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime