Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Ljubimac sa najslađim pogledom ili najveći zavodnik – imate takvog?

Ljubimac sa najslađim pogledom ili najveći zavodnik – imate takvog?

0
Ljubimac sa najslađim pogledom petface

Ljubimac sa najslađim pogledom, najveći zavodnik, ljubimac sa najšašavijom frizurom ili najstidljiviji možda. U svakom domu živi ljubimac sa određenim personalitijem, složićemo se!

Znamo dobro da je elegancija stvar stila i jednostavnosti, nešto što naši kućni ljubimci imaju u sebi, a što vlasnici negom i stajlingom umeju da istaknu kod svojih pet prijatelja.

ljubimac-sa-najsladim-pogledom

Kada u pomoć priteknu i grumeri stvar je zaista na visokom nivou, a upravo ovo će se desiti 25. jula u Delta City-ju na velikoj reviji svih ljubimaca! Na velikoj finalnoj reviji titulu najelegantnijeg poneće samo jedan ljubimac, a kojih 25 finalista će se boriti za ovu titulu saznaćemo 15. jula kada i zvanično proglašavamo finaliste ovogodišnje PET PARTY-ja! Imate još vremena da prijavite svog ljubimca na linku

IZBOR ZA NAJELEGANTIJEG LJUBIMCA SRBIJE

I skaupite dovoljan broj lajkova koji će vas odvesti pravac u finale!

Međutim, SVI ljubimci koji dođu na veliko pet druženje, imaće priliku da sa svojim vlasnicima prodefiluju crvenim tepihom i osvoje nagrade. Njih će ocenjivati žiri i to u više kategorija za koje moramo reći da su krajnje simpatične i usaglašene sa osobinama ljubimaca!

Pariz u vašem gradu!

Tako će između ostalog, biti proglašen Ljubimac sa najslađim pogledom, srpski šir kan, lenjivko, super lokna, cica zavodnica,… i ovde ćemo se zaustaviti, iako tu nije kraj. Nešto ipak treba da ostavimo i za vašu maštu, zar ne?

Ostavljamo vas u neizvesnosti, ali ona neće trajati još dugo, jer nas veliki PET PARTY očekuje za malo više od mesec dana!

Ukoliko to još niste učinili, prijavite se za dolazak na linku:

PET PARTY 2015!

I da – najbitnije je da je sve POTPUNO BESPLATNO! Vidimo se!

Prethodni tekstBOR: Članice Udruženja „Beban“ pretučene motkom! Jednoj slomljena i šaka!
Sledeći tekstNEOBIČNO ILI NE: Ono kad je pas alergičan na ljude!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime