Naslovna VESTI PSI 5 novogodišnjih odluka u kojima vam mogu pomoći ljubimci!

5 novogodišnjih odluka u kojima vam mogu pomoći ljubimci!

1
ljubimci petface

Ljubimci: Mnogi od nas su u novu, 2016. godinu ušli sa velikim odlukama, nadama i željama za manjom kilažom, “debljim” novčanikom, partnerom ili željom da nauče nešto novo.

U vreme praznika najčešće možemo čuti rečenice poput „sledeće godine ću …“ ili „okrećem novi list…“. Šta ste vi poželeli u novoj godini?

Pre nego što potražite “lajf kouča” na Internetu, pogledajte u predano lice koje dahće pored vaše obuće ili prede u vašem krilu. Ukoliko imate psa ili mačku – velike su šanse da imate učitelja za naredne nedelje januara. Evo nekih planova koji se obično nalaze na TO DO listama:

Pročitajte još:
KORSINO: Koje novogodišnje opasnosti prete našim kućnim ljubimcima!

1. Odlučio/la sam da “doteram” liniju i budem aktivniji – istraživanja su pokazala da oni koji šetaju sa psima imaju više treninga i fizičke spreme od onih koji šetaju sa drugim ljudskim prijateljem. Nemate psa? Krajnje je vreme da posetite obližni azil ili Udruženje i nabavite ga.

2. Odlučio/la sam da se posvetim više sebi u sledećoj godini – to je daleko od sebičluka, odvojiti vreme za relaksaciju i posvetiti se sebi, načiniće od vas boljeg prijatelja, partnera, radnika i osobu. Ako ne želite napolje sami, povedite vašeg psa i istražujte.

ljubimci petface

3. Odlučio/la sam da uštedim više novca – imati psa ili mačku je odgovornost koju treba shvatiti ozbiljno, ali ne morate potrošiti čitavo bogatstvo na njihovu primarnu zaštitu. Ljubav se ne kupuje novcem.

Pročitajte još:
EMOTIVNO: Marija se oprostila od svog psa na vrlo dirljiv način!

4. Odlučio/la sam da nađem ljubav – ako ste ljubitelj životinja, možda vas baš vaš ljubimac upozna sa novim partnerom. Pitate se kako?  Pitatajte vlasnike štenaca kakvu pažnju izazovu pojavljivanjem na ulici. 🙂 Grupe ljubitelja životinja ili određene rase takođe mogu biti mesto gde ćete sresti čoveka svog života. Ako i ne nađete ljubav u ljudskom obliku, sigurni smo da ćete je naći u obližnjem azilu za životinje. Spašena životinja daće vam bezgraničnu ljubav i zahvalnost.

5. Odlučio/la sam da cenim život – samo pogledajte šta vaš ljubimac radi. Radite isto!

Vidite, stvar je više nego lakša. Ljubimci će I ove godine biti naši najbolji saveznici!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.