Naslovna VESTI PSI VRBAS: Ljubo ima 27 godina, trostruki je prvak u kik-boksu i POMAŽE...

VRBAS: Ljubo ima 27 godina, trostruki je prvak u kik-boksu i POMAŽE NAPUŠTENIM PSIMA!

0
Ljubo petface

Njegovo ime je Ljubo Jalovi. Za one koji možda nisu čuli za ovog sjajnog dečka, on je dvadesetsedmogodišnja kik-boks senzacija iz Vrbasa, trostruki je prvak Balkana, višestruki osvajač evropskih i svetskih kupova i osmostruki šampion na državnim takmičenjima. Osim što je vrhunski sportista, Ljubo je i veliki ljubitelj životinja.

Ljubo petface

O tome svedoče i volonteri Društva za zaštitu životinja i životne sredine „Hrabro srce“ koji su u našu redakciju poslali fotografije ovog humanog dečka i njihovih štićenika!

RUŠI PREDRASUDE: Dušan u ringu tuče protivnike, a privatno SPAŠAVA ŽIVOTINJE!

Ljubo petface

– Ovo je Ljubo Jalovi. Osim što je vrhunski sportista, on je i vrhunski čovek. Ljubo nas je posetio, slikao se, mazio i igrao sa psima iz nađeg Prihvatilišta, koji su uživali u pažnji, rekli su nam iz „Hrabrog srca“.

VOLIM TE, ŠAPICE: Rade Šerbedžija dao podršku azilu za pse Saše Pešića!

Ljubo petface

Inače, ovo Udruženje koje je osnovalo nekoliko mladih ljudi velikog srca, radi na zbrinjavanju napuštenih pasa, promovisaju odgovornog vlasništva i udomljavanju na teritoriji Vrbasa i okoline. Ovaj grad u Bačkoj ima Gradsko Prihvatilište, koje je osnovano pre 6 godina i do sada je zbrinulo oko 600 napuštenih ljubimaca! Zajedno sa aktivistima udruženja „Hrabro srce“ bore se za bolje sutra odbačenih ljubimaca!

– Budi kao Ljubo, NE KUPUJ, UDOMI, bila je poruka svim sugrađanima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.