Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Kako da utvrdite koji je NAJBOLJI AM za vašeg psa?

Kako da utvrdite koji je NAJBOLJI AM za vašeg psa?

0
am petface

U vaš dom je stiglo štene i pripremili ste sve, ali ne znate kakav am da uzmete? Postoje brojni amovi koji se razlikuju po stilu i funkcionalnosti, tako da vam može biti teško da odlučite koji bi bio najbolji za vašeg četvoronožnog prijatelja.

am petface Am sa kopčom na leđima

Kod ovakvog ama, kopča se nalazi na vrhu psećih leđa. Ovi amovi su posebno dobri za male pse jer imaju osetljivo grlo koje ogrlice mogu oštetiti. A verujemo da nije zabavno da gledate kako vam se pas davi dok ga šetate. Dobre strane ovakvog ama su što se lako stavlja i udoban je za psa

Pročitajte još: ROGZ SAVETI: Kako da naučite svog psa da ne vuče povodac?!

Ne upetljava se pod prednjim nogama psa, s obzirom na to da se kopča nalazi na leđima i štiti osetljiv predeo oko vrata. Loša strana je da ovakav am nudi malo kontrole, u slučaju da vaš pas ima problema sa ponašanjem i vuče povodac, skače ili je agresivan.

am petfaceAm sa prednjom kopčom

Kao što ste i pretpostavili, am sa prednjom kopčom se vezuje na centru grudi psa. Sa ovakvim amom, pas oseća pritisak na grudima kada pokušava da vuče, zbog čega neće to raditi.

Pročitajte još: ROGZ: Najveći izbor kvalitetnih ogrlica, povodaca i amova!

Pozitivne strane ovakvog ama su veća kontrola nad vučenjem, skakanjem i pruža direktno usmeravanje psa. Loša strana ovakvog ama je što pas može da se upetlja ukoliko povodac ode ispod nogu psa.

Nekada je teško ustanoviti šta je najbolje za vašeg psa bez isprobavanja. Stoga, vidite kako se najbolje snalazite u šetnji vaš pas i vi i koji am mu više odgovara.

am petfaceBez obzira na to da li ćete izabrati am sa prednjim ili zadnjim kopčanjem, naša preporuka su ROGZ amovi koji su proizvedeni od najkvalitetnijeg najlona i ukrašeni modernim printovima.

Prethodni tekstŽivotinje dobile drugu šansu za život uz pomoć PROTEZA
Sledeći tekstVRBAS: Ljubo ima 27 godina, trostruki je prvak u kik-boksu i POMAŽE NAPUŠTENIM PSIMA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime