Naslovna VESTI LJUTA BEBA SLON: Slonče ima tantrum, a onda mu dolazi majka u...

LJUTA BEBA SLON: Slonče ima tantrum, a onda mu dolazi majka u pomoć!

0
ljuta beba slona

Pojava temper tantruma je normalna faza u razvoju i odrastanju male dece. Razlozi za stanje često nekontrolsanog besa koji se javlja kod dece su mnogobrojni, ali stručnjaci kažu da se sve to da relativno lako rešiti. Najčešće nastaju kada su deca umorna, gladna ili ne mogu da artikulišu svoje potrebe u periodu dok još uvek ne umeju da kontrolišu svoje emocije. Ok, tako je kod naše dece, ali šta kada slonče upadne u stanje temper tantruma?

ljuta beba slona

U pomoć naravno priskače mama. Snimak koji je nedavno osvojio internet prikazuje bebu slona koja prateći svoje krdo prilikom prelaska puta odjedno dobija napad ljutnje. Šta je bio uzrok, samo možemo da nagađamo. Možda ga je mama opomenula da ne zaostaje, možda se umorila, možda je bilo vreme za malu dremku…

Pročitajte i ovo: HOKUS POKUS: Mačka nađena živa među ruševinama nedeljama nakon što se zgrada srušila

ljuta beba slona

Kada je bebac primetio da ostali slonovi ravnodušno prolaze kraj njega koji sedi da ivici puta, on je zapao u pravi temper tantrum. Vratio se na put i počeo ljutito da se bacaka po putu glasno negodujući. Svako ko je prošao odrastanje svog deteta zna kako je ova situacija neprijatna.

ljuta beba slona

I onda, evo mame. Polako se vratila po svoje čedo i prilično zbunjena stajala par sekundi ne znajući kako da reaguje. Ali tada se dogodilo čudo. Kada je slonče shvatilo da je majka pored njega, mirno se uspravilo na svoje noge i nastavilo put. Mnogi roditelji se s razlogom pitaju: šta mu je rekla kada ga je tako efikasno smirila?

Pročitajte i ovo: STRAVA I UŽAS: Žena uhapšena jer je pokušala da obezglavi psa

ljuta beba slona

Još jedan dokaz tvrdnji: bebe su bebe – čak i kad su teške nekoliko desetina kilograma, a mame najbolje znaju šta je potrebno njihovoj deci.

Izvor:  animalchannel.co

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHOKUS POKUS: Mačka nađena živa među ruševinama nedeljama nakon što se zgrada srušila
Sledeći tekstOVO ĆE VAS ŠOKIRATI: Istinita priča o posledicama odbijanja STERILIZACIJE

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime