Naslovna VESTI PSI Lukavi jazavičar ne prestaje da krade stvari iz kuće

Lukavi jazavičar ne prestaje da krade stvari iz kuće

0

Lukavi jazavičar Flin obožava da se igra, ali ne sa igračkama, koliko sa stvarima. Četvorogodišnji psić je postao stručnjak u krađi stvari koje nisu njegove kada niko ne gleda. A kako po njemu stoje stvari, sve je to fer.

lukavi petface– Za njega je pravi izazov to da uzme ono što mu nije dozvoljeno. Počeo je sa tim kada je bio štene i mislili smo da će ta faza proći, ali ostao je lukav, kaže Frančeska Emingam, Flinova vlasnica.

Nešto od omiljenog Flinovog ukradenog blaga uključuje i viljuške i kašike, ali je uspevao da ukrade i činije, tanjire, daske za sečenje… Zaključak je da mu je kuhinja omiljeni deo kuće.

Pročitajte još: KAKVA KOLEKCIJA! Keruša Ali OBOŽAVA plišane igračke!

A kada uzme ono što je naumio da ukrade, obično pronađe mesto u kući gde će sedeti sa svojim „ulovom“ i ponosno se šepuriti.

– Ako moja mama stavlja sudove u mašinu, on će doći i ukrasti šta god mu pođe za rukom. Sve što je smešteno na njegovu visinu, sigurno će doći u njegov posed, objašnjava Frančeska.

lukavi petfacePoduža lista stvari koje je lukavi Flin do sada maznuo sadrži i porodični daljinski, nekoliko ćebadi, ali i mirišljavu sveću. Jedina svetla tačka je da nikada nije probao da pojede ono što nađe, osim što je žvakao dasku za sečenje hrane.

Dobra strana je što Flin ne krade stvari i kada ode u goste, već je ova strana njegove ličnosti rezervisana isključivo za njegovu porodicu.

Pročitajte još: IGRAČKE ROGZ: Zdrava zabava za vaše ljubimce!

Kada ne planira svoju sledeću krađu, Flin voli da provodi vreme sa sestrom Bejli, a kada će i nju navesti na to da kraducka, vreme će pokazati.

lukavi petfaceKako i vi ne biste morali da prolazite kroz muke, kroz koje prolaze i Flinovi vlasnici, najbolje bi bilo da svog ljubimca još po dolasku u dom obaspete igračkama, za koje će znati da su isključivo njegove.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKeruša Penelope nađena na ivici smrzavanja, sada uživa u toplom domu!
Sledeći tekstSMEDEREVSKA PALANKA: Nestao umiljati pinč BOBI! Pomozimo porodici da ga pronađe!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime