Naslovna VESTI MAČKE MAČAK ODJEDNOM NESTAO! Nakon 536 dana, porodica je primila poziv…

MAČAK ODJEDNOM NESTAO! Nakon 536 dana, porodica je primila poziv…

0

Nije tajna da su mačke neverovatno nezavisna bića. Uživaju u svom prostoru, svom društvu, i same su sebi dovoljne. No, mačke vole takođe da istražuju, a to nekada može napraviti problem vlasnicima. Posebno kada njihovo krzneno dete odluči da ne dođe kući kada bi trebalo, ostavljajući svoje ljudske roditelje da se brinu za njihovu sigurnost.

Upravo to se desilo Mindi i Luku Krineru, kada je njihov narandžasti mačak imena Kat, nestao. Kata nije bilo 536 dana, a njegovi roditelji su već izgubili nadu da će ga ikada pronaći. Baš tada Kat se napokon vratio.

SKANDALOZNO: Majmuni vezani lancima i zlostavljani zbog kokosovog mleka! (VIDEO)

Mindi i Luk udomili su Kata iz skloništa 2015. Primetili su da je vrlo sramežljiv da se čak i igra sa drugim mačićima u skloništu. Odmah su znali da mu je suđeno da budeo deo njihove porodice.

– Mogli ste mu videti u očima da mu je potrebna ljubav. Bilo je potrebno dosta rada, odmah se povezao s mojim suprugom, ali jedan dan smo se probudili, a Kat je ležao na mojim prsima predeći,“ ispričala je Mindi. Kako se kasnije pokazalo, Katu je zaista trebala ljubav, brzo je izgradio i samopouzdanje da luta dvorištem i istražuje svoju novu teritoriju. Nažalost, Kat se jednom nije vratio iz svoje avanture.

– Nestao je početkom maja, izlazio bi napolje kratko tokom dana ako je bilo lepo vreme i vraćao bi se kući kada ga pozovemo na ručak ili večeru. Ispustio bi glasan mjauk da nam da do znanja da se vraća. Stavila sam mu novu ogrlicu koja nam je tek stigla i pustila ga vani da se igra na drvetu kao i obično. Zastao je i pogledao me, a ja sam odmah osetila nešto čudno, kao da ga nikada više neću videti. Bio je toliko jak taj osjećaj, da sam nazvala supruga i rekla mu to. Pretpostavili smo da će to biti normalan dan, ali nismo imali sreće. Nije se vratio kući na večeru, niti je bilo onog poznatog zvuka kad smo ga zvali. Do ujutro, potpuno smo paničili – ispričala je Mindi.

NEPREPOZNATLJIV POSLE UDOMLJAVANJA: Nakon grubog i teškog života – KONAČNO SREĆA!

Porodica je odmah objavila potragu za macom na jednoj Facebook stranici, nadajući se da ga je možda neko video. Ništa nije urodilo plodom.

Nakon 536 dana potrage ona dobija poziv i čuje te nestvarne reči – PRONAŠLI SMO VAM MAČKA! Kata je neko udario kolima, nereća je prijavljena, čip je očitan i eto… Konačno je pronađen. Mindi i dan danas ne zna gde je bio i šta se sa njim dešavalo, ali i ne razmišlja o tome, bitno je da su sada zajedno!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOn je VERNI PRIJATELJ devojčice sa posebnim potrebama i nalazi se u ŠKOLSKOM GODIŠNJAKU!
Sledeći tekstDANI DUGI KAO GODINE: Zulu tužno sedi pored njegovih kolica i čeka ga da se vrati! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime