Naslovna VESTI MAČKE ULIČNA MAČKA PRATI ŽENU U SUPERMARKET: Priča sa neverovatnim krajem

ULIČNA MAČKA PRATI ŽENU U SUPERMARKET: Priča sa neverovatnim krajem

0
mačka ispred supermarketa

Kada je Tanja Lisbet Santos iz Pidras Negrasa u Meksiku zastala da pomazi uličnu mačku koja je dopratila do ulaza u supermarket nije ni slutila kako će se ceo događaj završiti. Veoma prljava i rasčupana mačka bez repa je imala plan da izmoli malo hrane ali je umesto toga dobila novi dom!

Naime, kada je Tanja zakoračila u prodavnicu mačka ju je pratila i ušla sa njom. Oni koji imaju mačke znaju da je to sasvim normalno ponašanje kućnih mačaka. Kada krenete u kuhinju, mačka vas uvek prati jer zna da se tu priprema i dobija hrana. Tanji nije trebalo puno vremena da shvati da je mačka gladna.

mačka čeka

NEVEROVATNO: MAČKA SA MAČETOM TRAŽI POMOĆ LEKARA

Međutim, mačka ju je svojim hodom usmeravala pravo prema odeljku sa hranom za mačke. I ne samo to, Tanja je bila šokirana kada je shvatila da mačka preferira određen brend hrane jer joj je šapom pokazivala specifičnu kesicu. Iako ulična mačka, ona joj je tačno pokazivala koju hranu bi posebno volela da dobije.

mačka Zec

I to je bilo to. Tanja više nije mogla da ode bez ove mačke. Ostaviti je ponovo ispred supermarketa nikako nije bila opcija. Znala je do joj treba dom. Bila je simpatična, mila i svakako veoma pametna. Uzela ga je i odnela u svoj dom. Dala mu je ime koje na španskom jeziku znači „Zec“. Razlog je jednostavan – ovaj mačak nema rep! „Nikada pre nismo imali ljubimca u kući. Zec nas je naučio važnu lekciju – da moramo obratiti pažnju, dati ljubav i poštovanje i drugim bićima“- kaže Tanja.

POTRESNA ISPOVEST: Imao sam dva minuta da spasim četiri životinje od klanja!

mačka Zec u kući

Pre nego što je Zec postao ovako lep kako ga prikazuju fotografije, morale su biti zalečene brojne rane koje je imao po telu. Da li su nastale u tučama sa drugim uličnim mačkama ili je bio predmet maltretiranja ljudi nikada se neće saznati. Neće se saznati ni to kako je i zašto odabrao baš Tanju da prati do prodavnice. Prodavci iz supermarketa kažu da do tog dana nisu viđali ovu mačku u okolini njihove prodavnice!

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKONAČNO: SUDSKA ODLUKA PROTIV OPASNOG OTROVA U OGRLICAMA PROTIV BUVA
Sledeći tekstNAJZAD PROGLAŠENA NEVINOM – Posle sudskog postupka vrednog 600.000 dolara ovaj pas je spašen.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime