Naslovna VESTI PSI Golišavi momci iz komšiluka na kalendaru za pomoć NAPUŠTENIM PSIMA!

Golišavi momci iz komšiluka na kalendaru za pomoć NAPUŠTENIM PSIMA!

0
momci iz komšiluka na kalendaru petface

Sigurni niste zaboravili na sjajni projekat pod nazivom NE KUPUJ, UDOMI koji je pokrenut krajem 2016. godine! U njemu je učestvovala Nikolina Pišek, 12 manekena i napušteni psi! Iako se na prvo čitanje čini da su elementi nespojivi, svi oni koji su 2017. godine imali u rukama kalendar znaju o čemu govorimo 🙂

Naime, kalendar za 2017. godinu predstavio je manekene iz Srbije i Hrvatske, nage do pojasa, sa napuštenim psima u rukama. Akciju je pokrenula voditeljka Nikolina Pišek u saradnji sa beogradskim udruženjem za zaštitu životinja “Beta”. Kalendari su, logično, rasprodati brzinom svetlosti, a sav novac od prodaje predviđen je bio za kupovinu i opremanje mobilne veterinarske ambulante za sterilizaciju i kastraciju životinja koja će, kada bude ostvarena, približiti i udaljenim područijima povoljniju ili besplatnu sterilizaciju.

momci iz komšiluka na kalendaru petface

Danas, nakon dve godine, momci iz komššiluka u istom poduhvatu! 🙂 Kalendar PASSiON u kojem su modeli golišavi muškarci, u prodaji je već na hrvatskom tržištu, a deo prihoda doniraće se Udruženju “S-PAS” iz Zagreba.

MOMAČKO VEČE IZ SNOVA: Mičelova zabava se pretvorila u spasavanje štenaca!

Modeli nisu profesionalni manekeni, već pravi vlasnici pasa, momci iz Zagreba, sa svojim kućnim ljubimcima ili sa psima iz azila koji traže dom. Svi modeli volontiraju kako bi doprineli humanitarnom cilju projekta.

momci iz komšiluka na kalendaru petface

Kako prenosi jutarnji.hr, projekt spaja humor sa plemenitom svrhom. Kalendari se mogu kupiti putem web shopa Woff Woff uz donaciju od 70 kuna (oko 1,120 dinara) a može se i naručiti putem maila: woff@woff-woff.com ili preko Facebook stranice.

PA SJAJNO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKoji su NAJČEŠĆI PROBLEMI SA OČIMA kod mačaka?
Sledeći tekstAko ste se pitali ZAŠTO – mi vam dajemo 5 RAZLOGA da ove zime udomite psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime