Naslovna VESTI PSI MONSTRUM – Pse dresirao za borbe sa DIVLJIM ŽIVOTINJAMA

MONSTRUM – Pse dresirao za borbe sa DIVLJIM ŽIVOTINJAMA

0
trenirao pse za borbu protiv divljih životinja

Pripadnici Škotskog SPCA i redovne policije izvršili su pretres kuće Martina Davidsona na osnovu prijave i istrage koja je trajala 2 meseca. Kod ovog dvadesetčetvorogodišnjaka pronađen veliki broj fotografija i video zapisa na kojima se vide njegovi psi koji love ili poziraju sa mrtvim i povređenim životinjama.

Pošto je uhapšen pod optužbom zlostavljanja životinja na licu mesta su mu i oduzeta 4 psa koje je koristio za svoj monstruozni hobi. Na svim psima su bile jasno uočljive brojne povrede, rane i ožiljci.

trenirao pse za borbu protiv divljih životinja

KAKAV BORAC: Korišćen je za borbe pasa, OSTAVLJEN JE POVREĐEN, a onda je sam potražio pomoć! (VIDEO)

Davidson je priznao da je svoja četiri ljubimca obučavao i trenirao za borbu protiv životinja koja je uključivala i veoma opasne jazavce. Na sudu je takođe priznao i da se nije na odgovarajući način brinuo o svojim psima.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Psi koje je ovaj mladić zlostavljao su imali povrede na njuškama, donjim vilicama i brojna oštećenja zuba. Veterinari forenzičari su svedočili na sudu da su povrede karakteristične za one koje nastaju u sukobima sa lisicama, jazavcima i drugim divljim životinjama. Neki od ožiljaka i povreda se povezuju i sa ujedima pasa što je govorilo u prilog da su se ovi nesrećni psi borili i između sebe jer su držani u veoma malom kavezu! Pored svega, utvrđeno je da psi nisu bili obeleženi, vakcinisani i da im nikada nije bila pružana adekvatna veterinarska pomoć i lečenje od dobijenih rana.

OTKRIVENO STRAVIČNO MESTO: Na ostrvu na Dunavu pronađeno 30 pasa u kavezima koji se verovatno spremaju za borbe!

trenirao pse za borbu protiv divljih životinja

Nažalost, kazna za ovog monstuma nije velika. Osuđen je samo na 160 sati dobrotvornog rada i zabranu držanja ljubimaca u periodu od 5 godina!!! Srećom po pse, oni su mu oduzeti i sklonjeni.

Izvor: news.stv.tv

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO ZA GRČKU – Kazna za zlostavljanje životinja do 10 godina zatvora!
Sledeći tekstDVOJAC IZ SNOVA – Mačka i magarac najbolji prijatelji

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime