Naslovna VESTI PSI ČIN MONSTRUOZNOG UMA – Izbacio kuju sa štencima, a onda pokušao i...

ČIN MONSTRUOZNOG UMA – Izbacio kuju sa štencima, a onda pokušao i da ih otruje!

0
otrovao kuju i štene

Hiljade pasa dnevno biva otrovano i to najčešće namerno od strane onih koji pse iz nerazumljivih razloga jednostavno – ne vole. Smrt trovanjem je sigurno najteži, najbolniji i najsuroviji način prekida nečijeg života. Ali, ljudski um se postarao da i to učini još težim.

otrovao kuju i štene

Pročitajte i ovo: PUCAO U ŠTENE – Muška osoba sa oružjem šeta centrom grada i puca u pse!

Kada su spasioci iz udruženja Love Furry Friends dobili dojavu o grupi štenaca koja se nalazila u jednoj napuštenoj kući nije ni sanjala kakvu stravičnu scenu će zateći. Štenci su po obaveštenju bili u podrumu ogromne ruševine kuće. Kada su stigli do lokacije, spasioci su mogli da primete da štenaca nema.

otrovao kuju i štene

Ipak nisu gubili nadu pa su počeli detaljno da pregledaju zgradu. Tada su našli tela jedne ženke, očigledno majke i jednog šteneta. Sva je prilika da su bili otrovani. Nekome nije bilo dovoljno da ih izbaci već je pokušao da ih se reši zauvek.

Ne propustite: STARA PAZOVA: UŽASNO! – Dresira psa za napad na uličnim psima.

Prvo štene su našli u sasvim drugom kraju zgrade. Bilo je preplašeno i pokušavalo je da pobegne od ljudi. Ubrzo su videli i njegovu braću i sestre koji su isto tako reagovali. Sa samo nekoliko nedelja života već su stekli užasno iskustvo da od ljudi ne očekuju ništa dobro.

otrovao kuju i štene

Kada su uspeli da uhvate prvo štene, i pošto je osetilo toplinu ljudskih ruku koje ne žele da mu naude već da pomognu, desilo se čudo. Ovaj mali štenac je nekim neverovatnim signalima poslao poruku braći i sestrama. Svi su polako prišli spasiocima, koji su ih bez problema uzeli i odneli kod veterinara.

otrovao kuju i štene

Srećom bili su dobrog zdravlja. Očišćeni su od buva i parazita i vakcinisani. Ubrzo su prebačeni u prihvatilište i svi se nadaju da će ovako medeni vrlo brzo naći svoj pravi dom. Mi dodajemo, i zaboraviti na ljudsku zlobu.

Izvor:  Love Furry Friends

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNIJE MOGLA DA GA OSTAVI – Ležao je u dubokom snegu, drhtao promrzao…
Sledeći tekstDVA ŠTENETA UDOMLJENA, OSTALO – NAJSLAĐE! – Kada su ih našli bili su na ivici smrti.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime