Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET KRAGUJEVAC: Nahranimo i utoplimo napuštene ljubimce!

KRAGUJEVAC: Nahranimo i utoplimo napuštene ljubimce!

2
nahranimo petface

Zima je temperaturno uveliko stigla i baš zbog toga moramo učiniti sve kako bismo pomogli najnezaštićenijima. Zajedno možemo da nahranimo i utoplimo bar neke od napuštenih ljubimaca, a prava prilika za to je druženje sa Deda Mrazom u Kragujevcu.

nahranimo petfaceDeda Mraz dolazi u Kragujevac Plazu u subotu 9. septembra od 13 časova da daruje sve vlasničke ljubimce, a tom prilikom će i Kragujevčani imati priliku da daruju i ulepšaju praznike štićenicima UDRUŽENJA CRVENA ŠAPICA.

Crvena Šapica je udruženje za zaštitu životinja Šumadije čiji su ciljevi pružanje pomoći napuštenim, povređenim i bolesnim životinjama, udomljavanje napuštenih životinja, sprečavanje zlostavljanja, sterilizacija napuštenih ljubimaca i saradnja sa azilima i prihvatilištima.

nahranimo petface– Možete pomoći tako što ćete postati naš član-volonter i tako aktivno učestvovati u radu udruženja, tako što ćete umesto kupovine ljubimca udomiti onog spašenog sa ulice, a možete i donirati hranu za napuštene životinje, kažu iz ovog udruženja.

A koja je bolja prilika za pomoć ovom udruženju, do žurka za kućne ljubimce gde će i vaši ljubimci BILO KOJE VRSTE dobiti besplatan paketić. Dođite da se zabavite, družite i slikate sa Deda Mrazom, ali i pomognete napuštene ljubimce starim povocima, amovima, ćebićima, prostirkama, igračkama svojih ljubimaca, ali i hranom i poslasticama.

Sve što treba da učinite jeste da se prijavite na sledećem linku i druženje i darivanje mogu da počnu!

KRAGUJEVAC treća stanica Deda Mraza za ljubimce

Prethodni tekstNAJNOVIJA VEST: H.F. uhapšen nakon što se hvalio da „POVOLJNO KOLJE PSE“!
Sledeći tekstPRAZNICI NAM STIŽU: Mačka i novogodišnja jelka? Da, moguće je uz OVE SAVETE!

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime