Naslovna VESTI PSI NAJBOLNIJA PRIČA O LJUBAVI – Ostali su porodica do Norinog poslednjeg daha!

NAJBOLNIJA PRIČA O LJUBAVI – Ostali su porodica do Norinog poslednjeg daha!

0
Najbolnija priča o ljubavi

Porodične tragedije se nažalost dešavaju. Najteži trenutak u životu svakog roditelja je gubitak deteta. Toga se plaši svaki roditelj i nema načina da se strašan događaj preživi bez previše bola i ogromne tuge. Priča o dva psa, Grejsi i Grumpi je pretužno svedočanstvo o ljubavi i podršci porodici u najtežem trenutku.

Najbolnija priča o ljubavi

5-mesečna beba Nora Hol je iz nepoznatih razloga doživela težak moždani udar koji je izazvao teško oštećenje mozga. Sudbina je u trenutku promenila život male, skladne i srećne porodice. Srećni trenuci su nestali… nastupilo je vreme tuge, patnje, bola, nade da će se dogoditi čudo i da će se malena Nora oporaviti.

Najbolnija priča o ljubavi

Pročitajte i ovo: JEZIVA POVREDA! Veterinari besplatno izvukli žicu iz vrata male Aske!

Tokom pregleda je utvrđeno da je Nora rođena sa ozbiljnom plućnom hipertenzijom. Prognoze nisu bile obećavajuće. Lekari su se odlučili da je stave u indukovanu komu u kojoj je provela tri nedelje. Vreme na ovom svetu voljene Nore je isticalo.

Najbolnija priča o ljubavi

Tokom kratkih 5 meseci svog života, Nora je pored ljubavi svojih roditelja doživela i ljubav i brigu dva porodična ljubimca, baseta Grejs i Grumpi. Grejs je preuzela ulogu druge mame. Kad god bi Nora zaplakala, Grejs je trčala do kreveca da proveri bebu. „Uvek je bila uz Noru, ljubila je i pazila“ – ispričala je Norina majka Meri Hol.

Najbolnija priča o ljubavi

Pročitajte i ovo: CRNU PAHULJICU NIKO NEĆE! Ova kujica kao da je prokleta!

Kada su lekari saopštili slomljenim roditeljima da se približava trenutak da se oproste od svog čeda i pitali da li imaju neku posebnu želju oni su zamolili da bolnica dozvoli da Grejs i Grumpi dođu u bolnicu i da se oproste od Nore. Lekari i osoblje su bili dirnuti tragedijom i ljubavlju roditelja koji su želeli da u najtežem trenutku cela porodica bude zajedno pa su omogućili ulazak pasa.

Najbolnija priča o ljubavi

Spustili su krevet kako bi psi mogli da legnu u Noru. Grejsi je odmah pritrčala i liznula bebu. Porodica je bila uz Noru do njenog poslednje daha. Počivaj u miru Nora.

Izvor:  fascinatingthings.net

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJEZIVA POVREDA! Veterinari besplatno izvukli žicu iz vrata male Aske!
Sledeći tekstPROLEĆE JE TU – Mačke su DOLETELE nazad!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime