Naslovna VESTI PSI NAJDIRLJIVIJI VIDEO DANA – Reakcija psa koji je ugledao sliku svog uginulog...

NAJDIRLJIVIJI VIDEO DANA – Reakcija psa koji je ugledao sliku svog uginulog prijatelja! (VIDEO)

0
NAJDIRLJIVIJI VIDEO DANA

Pored toga što su nam najbolji prijatelji, psi spadaju u najapametnije i najemotivnije životinje na svetu. Reakcija ovog psa je i nama izazvala navalu emocija i zato smo ovu, slučajno zabeleženu scenu nazvali – Najdirljiviji video dana.

Psi su osetljivi na događaje iz okoline i razumeju šta se oko njih događa. Osećaju raspoloženje svojih ljudi i često reaguju kao i njihovi vlasnici. Najbolji dokaz za to je pas Frenk koji je pre mesec dana izgubio svog najboljeg druga psa Smifa.

NAJDIRLJIVIJI VIDEO DANA

KAKAVA CARICA – Usvojila uličnog psa invalida i još mu napravila invalidska kolica!

Smif veoma nedostaje celoj porodici pa i Frenku. Porodica je odlučila da u znak sećanja na Snifa naruči sliiku od lokalne umetnice Tine. Kada je Tina završila sliku remek delo je okaćeno na zid dnevne sobe. Koliko je verno prikazala Snifa najbolje govori video koji prikazuje Frenkovu reakciju u trenutku kada je on video sliku.

Libi, Frenkova vlasnica je kamerom zabeležila trenutak. Frenk je izgledao zapanjen. Jednostavno, nije mogao da skrene pogled sa slike. Libi je izjavila: „Mislim da Frenk zna da je to slika njegovog prijatelja.“

BRAVO ZA OVOG ČOVEKA – Fenom grejao gotovo smrznutog goluba! (VIDEO)

Sudeći po njegovoj reakci, izgleda da je Frenk bio preplavljen različitim emocijama. Bio je oduševljen što je video ponovo Snifa ali i tužan što ovaj više nije sa njim. I onda, zar ovo nije nadirljiviji video dana?

Izvor: mypositiveoutlooks.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.