Naslovna VESTI PSI KAKAVA CARICA – Usvojila uličnog psa invalida i još mu napravila invalidska...

KAKAVA CARICA – Usvojila uličnog psa invalida i još mu napravila invalidska kolica!

0
Usvojila uličnog psa

„Oduvek sam želela da imam psa. Ali nikada se nisam usudila da ga uzmem zbog posla. Sada, kada radim od kuće odlučila sam da usvojim jednog“. Ovo su reči Giatri iz indijskog grada Kombiatori koja je učinila delo zbog kojeg zaista zaslužuje da je zovemo Carica!

Kada je otišla u lokalno prihvatilište kako bi udomila nekog od neželjenih pasa Giatri je bila potpuno potresena. Toliko pasa je trebalo novi dom, a ona je mogla da uzme samo jednog! U prihvatilište je otišla sa svojim ocem koji je znao za ćerkinu želju još iz detinjstva.

PAS ZVANI HRABROST – Jazavičar SPASAO ŽIVOT prijatelju!

„Bilo je mnogo pasa i svakom je očajnički bio potreban dom i neko da se brine o njemu. Odlučili smo se za jednog koji je očigledno bio zlostavljan“ – kaže Giatrin otac. Pas je već dugo bio u prihvatilištu i niko nije hteo da ga usvoji. Razlog je bio taj što je pas po imenu Vira bila invalid!  Zbog mučenja koja je preživela, zadobila je tako teške povrede da su joj zadnje noge bile potpuno oduzete. To je presudilo, Giatri je odlučila da uzme baš Viru.

I tu priči nije kraj. Giatrin otac je mašinski inženjer i njih dvoje su odlučili da Viri naprave kolica koja će joj pomoći da se lakše kreće. Kolica omogućavaju da Vira zadnjim krajem sedi i koristi prednje noge za kretanje. Gume su svetlo žute boje, a Giatrin otac je dodao i  sedište od plastične čaše kako bi Viri olakšao hodanje i sedenje.

PROVALNIK MAČETOM POVREDIO POLICIJSKOG PSA

Četvorogodišnja Vira je sada veoma srećna. Giatra je polako i strpljivo uči da koristi kolica i kaže: „Sada je deo naše porodice. Presrećni smo!“

Izvor: hindustantimes.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPONOVO MAŠE REPOM – Niko ga nije želeo.
Sledeći tekstPAS KOJI UČI STRANI JEZIK – Da bi bio udomljen ide na kurs stranih jezika

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime