Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Ovih 25 kućnih ljubimaca Srbije je u trci za zlatnom titulom NAJELEGANTNIJEG!

Ovih 25 kućnih ljubimaca Srbije je u trci za zlatnom titulom NAJELEGANTNIJEG!

0
NAJELEGANTNIJEG petface

I kao što smo i najavljivali DANAS smo dobili FINALISTE u trci za zlatnom titulom NAJELEGANTNIJEG ljubimca Srbije! 10 ljubimaca iz kategorije pasa, 10 mačaka i 5 sitnih životinja se u prethodnim mesecima trudilo, angažovalo „more“ svojih fanova, koji su glasali i doveli ih do FINALA!

Dakle, ovih 25 finalista boriće se za jednu titulu – TITULU NAJELEGANTNIJEG!

Pravila su jasna:

Vlasnici ovih ljubimaca treba da nam odstave potvrdu dolaska na julski PET PARTY – 25. jula u Delta City – jer će samo na taj način moći da dobiju svoju nagradu. Jasno nam je, ovoj nagradi će se najviše obradovati ljubimci jer ona je USKUNA, PREUKUSNA I OMILJENA Natural Trainer hrana!

NAJELEGANTNIJEG petface

Ukoliko vlasnici iz ovih ili onih razloga ne mogu da prisustvuju našoj šarenoj žurci sa svojim ljubimcima, mi ćemo pozvati one koji su odmah nakon njih imali najviše lajkova u našem Izboru!

Dakle, kao što čujete – nagrade su spremne i nećemo se libiti da ih dodelimo svim finalistima koji su se na fer plej način borili da uđu u finale J

Ono što je bitno da vam kažemo je – SVI ljubimci koji nisu ušli u finale, a žele da se druže sa nama na PET PARTY-ju – NARAVNO DA SU DOBRODOŠLI! Dovoljno je samo da se prijavite na linku

PET PARTY 2015

i da se spremite za 25. jul i 15h kada naša žurka zvanično i počinjeeeeeee!

Puno vas titula, nagrada i aplauza čeka na samoj žurci, zato se priključite onima koji su već na našem podugačkom spisku prijavljenih!

FINALISTIMA NARAVNO JOŠ JEDNOM ČEEEESTITAMO, a vi celokupne albume pogledajte na stranici Ljubimci su zakon!

Prethodni tekstKakav susret: Pas koji se vraća kući posle 3 godine rasplakao sve!
Sledeći tekstPRETUŽNO: Pas leži u pukotini na grobu svog preminulog vlasnika!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime