Naslovna VESTI PSI Kakav susret: Pas koji se vraća kući posle 3 godine rasplakao sve!

Kakav susret: Pas koji se vraća kući posle 3 godine rasplakao sve!

1
pas koji se vraća kuči posle 3 godine petface

Pas koji se vraća kući posle 3 godine zvuči kao naslov nekog uzbudljivog romana. Priča jeste i krajnje neverovatna, s tim što su stranice ovog romana inspirisane istinitim događajem.

Dakle, priča počinje pre 3 godine, kada je usled haotičnog raskida, nemački ovčar uzet porodici Andree Arce. Nakon toga, ova žena je sa svoje dve kćerke bila slomljena. Godine su prolazile jedna za drugom i već je delovalo da je Rico, voljeni ljubimac cele porodice, nestao zauvek.

pas koji se vraća kuči posle 3 godine petface

Srećom, dolazi do obrta. Pre nekoliko nedelja, Andrea je primila poziv jednog od zaposlenih u jednom životinjskom prihvatilištu. Vesti nisu mogle biti bolje, Rico je pronađen, živ i zdrav.

On je pronađen kako luta ulicama Virdžinije, koja je udaljena 2.500 kilometara od San Dijega. Nikom nije bilo jasno kako se voljeni ljubimac ove porodice tamo obreo. Ali to sada nikom nije ni bilo bitno.

Za ovog lepotana, koji se vraća kući posle 3 godine, organizovan je avionski prevoz. Andrea, majka 2 devojčice od 8 i 6 godina, povela ih je na aerodrom, ne rekavši im povod.

pas koji se vraća kuči posle 3 godine petface4

Kamere su zabeležile ovaj dirljivi susret. Naime, porodica se približava hangaru u kome se nalazi kavez sa psom. Kada ih je ugledao, Rico je počeo da cvili i grebe po transporteru. A momenat kada on izlazi iz kaveza i pada u zagrljaj ovog ženskog tria, ne može se rečima opisati, pa vam zato toplo preporučujemo da odgledate video.

Nakon što se malo pribrala nakon susreta, Andrea je izjavila sledeće:

To je ta veza koju smo imali u prve tri godine zajedničkog života. Mi ga nikada nismo zaboravile, a nije ni on nas.

pas koji se vraća kuči posle 3 godine petface

Ako odgledate video zaključićete ono što smo i mi…Ljubav pasa prema svojim vlasnicima bezgranična je u prostoru i u vremenu.

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPODRŽIMO: Suspendovan, jer je odbio da eutanazira dva mečeta. Pokrenuta PETICIJA!
Sledeći tekstOvih 25 kućnih ljubimaca Srbije je u trci za zlatnom titulom NAJELEGANTNIJEG!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime