Naslovna VESTI PSI NAJPOTRESNIJA PORUKA GODINE: Da li znate kako izgleda kada umirete u najvećem...

NAJPOTRESNIJA PORUKA GODINE: Da li znate kako izgleda kada umirete u najvećem bolu…

1

Juče je na Fejsbuku osvanula poruka koja nas je ostavila bez daha. Bez daha, bez snage čak i da se razbesnimo. Nažalost, ovo je samo jedno prestrašno svedočanstvo o nama ljudima i sudbini mnogobrojnih pasa i ostalih životinja. Mi jednostavno nemamo komentar.

Naime, na Facebook profilu Pančevca, Željka Stojčića objavljena je priča o nesrećnom psu Žući, mešancu srednjeg rasta koji ima oko 8 kilograma a kojeg je, prema pisanju sa društvenih mreža, Nenad Stanojević takođe iz Pančeva krvnički pretukao i gazio. Pas je pretučen, udaran i gažen, a o tome svedoče i brojne povrede koje ima po telu. Prema rečima upućenih u ovaj jezivi slučaj, Zuću je dotični nastavio da prebija čak i kada je nesrećni pas izgubio svest od bolova koje je trpeo.

Tu nažalost priči nije kraj. Tako prebijenog i bez svesti, počinilac je uzeo telo psa, odvezao se i bacio ga u njive na putu ka Kačarevu. Za ovaj slučaj saznala je i policija i veoma brzom intervencijom privela je počinioca i saznala gde je bačeno telo psa. U saradnji sa ljubiteljima životinja kao i članovima udruženja za zaštitu životinja, Žuća je pronađen u njivama i na svu sreću i dalje je bio živ! Kako, niko ne zna!

Policija je obavila uviđaj, napravila zapisnik i ceo slučaj sa svim dokazima i izjavama svedoka koji su pronašli Žuću predala slučaj Tužilaštvu, takoreći na tacni. Ostaje da se vidi dalji razvoj događaja.

MONSTRUM – Pse dresirao za borbe sa DIVLJIM ŽIVOTINJAMA

Nakon što je pronađen, Žuća je prevezen u Veterinarsku ambulantu u Pančevu gde mu je pružena pomoć i sanirane povrede, a njegovo stanje je veoma ozbiljno. Prema rečima Željka Stojčića koji je ceo slučaj izneo na svom Facebook profilu, ovo nije prvi put da je isti pas doživeo zlostavljanje od ISTOG ČOVEKA.

JOŠ JEDAN SPAŠEN ŽIVOT – Lola posle 400 dana u azilu dobila pravi dom

Nakon ovog slučaja ostaje nam da se pitamo kakvi to neljudi šetaju među nama? Šta je taj nesrećni pas uradio da bi doživeo ovakvu torturu i ovakvo zverstvo? I na kraju, šta očekivati od čoveka koji jedno nedužno biće, od 8 kilograma, tuče i nastavi da se iživljava na njemu i nakon što je izgubilo svest? Šta očekivati od nekoga ko je spreman i u stanju da uradi ovako nešto slabijem od sebe? Svaka kazna je blaga za ovakav užas kakav je Žuća doživeo!

Izvor: Željko Stojčić       Foto: Željko Stojčić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO KOMŠIJE – Grad RIJEKA ima „PRVOG MAČKA“
Sledeći tekstKAKVA HRABROST – SPASAO PSA IZ ČELJUSTI ALIGATORA

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime