Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET DA LI STE SPREMNI?!: Počinje IZBOR za NOVOGODIŠNJU PETFACU BEOGRADA

DA LI STE SPREMNI?!: Počinje IZBOR za NOVOGODIŠNJU PETFACU BEOGRADA

1
NOVOGODIŠNJA PETFACA BEOGRADA petface

NOVOGODIŠNJA PETFACA BEOGRADA: Nakon što su nam se utisci već slegli i nakon što što je album sa fotografijama izlistan već bezbroj puta, možemo sa ushićenjem da kažemo da počinje trka na naaaaajveću facu među ljubimcima.

Podstite se atmosfere sa naše velike novogodišnje žurke

Kao što znate, na fotografijama koje su uslikane iza Deda Mraza, ljubimci su pozirali pred objektivom našeg vrsnog fotografa. Oni su to činili bez imalo treme, šarmirajući sve oko sebe. Imali smo prilike da vidimo zavodljive poglede, neobične stajlinge, nemirne čuperke…Sudeći po fotografijama, izbor za NOVOGODIŠNJU PETFACU BEOGRADA neće biti ni najmanje lak. Malo je reći da su svi od reda neodoljivi i šarmantni, ali zato imate i više nego dovoljno vremena da se odlučite za svog favorita.

NOVOGODIŠNJA PETFACA BEOGRADA petface

Dakle, od danas, pa sve do 28. decembra u podne, trajaće trka za NOVOGODIŠNJU PETFACU BEOGRADA. Od svih naših dragih gostiju, želju da se takmiči u ovom prestižnom takmičenju izrazilo je preko 130 ljubimaca. Među našim takmičarima, kao i uvek ima najviše pasa. Za ovo laskavo priznanje boriće se i šest mačaka i čak tri kunića.Njihove fotografije postavljene su u posebnoj aplikaciji na Facebook stranici Ljubimci su zakon.

Svaki od mališana je naočit i šarmantan, ali samo jedan od njih može biti pobednik. Tu nasupate vi – jer vaši glasovi će nekom ljubimcu doneti pobedu. Neka vam ne bude mrsko, pravac na album NOVOGODIŠNJA PETFACA BEOGRADA. Tamo vas čeka tačno 136 fotografija sa kojih poziraju naši lepotani. Glasajte i šerujte i na taj način pružite nekom mališanu najvredniji poklon za Novu Godinu – najprestižnije priznanje u svetu ljubimaca.

Pobednika naravno, pored slave i obožavalaca, čekaju i vreeedne i ukusne nagrade, ali o tome nekom drugom prilikom. Prvo treba da izababeremo najveću beogradsku facu među ljubimcima.

Još jednom, glasajte, glasajte, glasajte! 😀

GLASANJE ZA NOVOGODIŠNJU PETFACU BEOGRADA

Prethodni tekstAKCIJA: Budi drug, doniraj obrok!
Sledeći tekstOBRT: Vozač GSP-a koji je spasio štene demantovao priču!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime