Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Emotivan susret kuje sa štencima od kojih je bila odvojena

Emotivan susret kuje sa štencima od kojih je bila odvojena

0
emotivan petface

Mama Kora i njeno leglo štenaca – Karson, Branson, Mosli i Edit, bili su presrećni što su ponovo na okupu, nakon što su nekoliko dana bili razdvojeni. Preplašena keruša, jedan od dva psa premeštena u prihvatilište za pse, skrivala se u uglu prostorije u kojoj se nalazila, sve dok nije ponovo ugledala svoje štence.

emotivan petfaceKada je stigla u jedno prihvatilište u Kaliforniji, pregledao ju je veterinar koji je uvideo da je bila skotna i da se skoro oštenila.

– Nakon nešto istraživačkog rada i dosta ubeđivanja, naš tim je uspeo da dođe do osobe koja je dovela dva psa u sklonište, i da tu istu osobu ubedi da preda i štence, s obzirom na to da im je još bila potrebna majka i njeno mleko, kako još nisu bili dovoljno razvijeni, rekao je predstavnik ovog prihvatilišta.

Pročitajte još: Ova kuja mislila da je zauvek odvojena od svojih štenaca, a ponovni susret kod nje je izazvao suze!

– Drago nam je što je tužna i uplašena majka ponovo spojena sa svojim štencima, jer su i oni i ona sada presrećni, a mališani sada imaju priliku za lakši razvoj pored svoje mame, zaključio je predstavnik kalifornijskog prihvatilišta.

emotivan petfaceUzimajući u obzir to da su štenci u osetljivom periodu i da im je potrebno dosta energije, ali i ostalih hranljivih materija, kao i to da majka dojenjem mnoge sastojke gubi, neophodno je u prehranu i kuje i štenaca uneti i dodatke ishrani.

Pročitajte još: Najlepši dan u životu psa – dan kada postaje mama!

emotivan petface

Prethodni tekstNi posle dve godine Aranđelovac nema OBEĆANI azil za napuštene pse!
Sledeći tekstSJAJNO: Krave domaćina Tomislava pasu uz Miroslava Ilića i „Depeche Mode“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime