Naslovna VESTI PSI NIJE ŠALA: Ženi, koja je OBESILA NEVINOG PSA PRED ĆERKOM, napisali PESMU...

NIJE ŠALA: Ženi, koja je OBESILA NEVINOG PSA PRED ĆERKOM, napisali PESMU PODRŠKE!

5
OBESILA NEVINOG PSA petface

Vratimo se nekoliko dana unazad. Policijskoj stanici Kozarska Dubica 31. marta oko 11:15 prijavljeno je da je u mestu Pucari, opština Kozarska Dubica, nepoznata osoba usmrtila psa rase zlatni retriver. Ubrzo se pojavio i snimak sa nadzornih kamera koji je dokazao ove informacije. Na društvenoj mreži Facebook postavljen je VIDEO SNIMAK koji pokazuje kako je, citiramo, “Ankica L. ubila nevinog uličnog psa ispred svoje maloletne ćerke. Namamila je psa hranom, stavila uzicu oko vrata i  potom ga obesila za ogradu”.

Policijski službenici policijske stanice Kozarska Dubica identifikovali su i u svojstvu osumnjičene osobe ispitali A.L. iz Kozarske Dubice, zbog postojanja sumnje da je počinila krivično delo „mučenje i ubijanje životinja“.

DA LI ĆEŠ POTPISATI PETICIJU: Traži se KAZNA za Ankicu L. koja je hladnokrvno obesila psa!

A.L. je navodno medicinska sestra, pa se pokrenula i PETICIJA kako bi se sprečio njen odlazak u Nemačku zbog navodnog posla medicinske sestre.

OBESILA NEVINOG PSA petface
Printscreen sa Facebooka

I kao da sve ovo nie dovoljno, danas se na društvenoj mreži pojavljuje PESMA koju je, kako smo saznali iz komentara, A.L. napisao Saša B. “svojoj snajki”.

Pesma podrške, kako navodi Saša u svojim stihovima, napisana je jer niko nije stao – kako kaže – u zaštitu njegove snajke. Takođe, on navodi da je “kuja napadala dete na bicikli”, a da ih niko od nadležnih nije zaštitio iako je “njegova snajka tražila pomoć”.

SNIMAK KOJI JE ŠOKIRAO INTERNET: Ana L. pred svojim detetom obesila psa! Oglasila se i ona!

Printscreen pesme objavila je Lejla B. na svom Facebook profilu, a mi vam je sada prenosimo u celosti!

OBESILA NEVINOG PSA petface

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO, BRAVO, BRAVO: Majka spasila svoje štene od sigurne smrti! (VIDEO)
Sledeći tekstPOKUŠANO ČUDO: U Britaniji izvedena veštačka oplodnja pande, a vidite šta je sve u pozadini!

5 KOMENTARA

  1. Poeta mozes li napisati pesmu o patnjama stotine i hlljade pasa ostavljenih na ulici, gladnih, bolesnih, pregazenih, otrovanih… o stotinama stenaca odvojenih od majki ili zajedno sa njima ostavljenih na deponijama…o vesanim mackama, o konjima izrabljivanim i bicevanim do smrti…ima dosta tema gde bi mogao izraziti svoje pesnicke slobode a sta ti radis opravdavas i podrzavas jednog monstruma u obliku ‘majke’.
    Sramota!!!

  2. Zlatni retriver ne napada bezveze. Pa kako onda nju nije napao nego joj dozvolio da mu jos stavi povodac oko vrata? Sve to treba po kratkom postupku kaznjavat

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime