Naslovna VESTI MAČKE Maca je bila zaglavljena, ali žena koja ju je pronašla NIJE ODUSTALA...

Maca je bila zaglavljena, ali žena koja ju je pronašla NIJE ODUSTALA u nameri da je OSLOBODI!

0
oslobodi petface

Elisia Karis je pošla kući sa posla u Njujorku, kada je čula mjaukanje, za koje nije znala odakle dolazi. Zastala je za minut i osvrnula se oko sebe. Ubrzo je pronašla maleno mače koje viri ispod jedne kapije. Onda se nagnula i videla mačku kako viri iz uskog razmaku između betona i kapije.

Karis je pokušala da dozove mačku, ali je bila previše uplašena da bi izašla. Zato je Karis odlučila da kupi konzervu hrane za mačke kako bi je privukla njome. Mačka, kasnije nazvana Ing je bila previše uplašena da bi sama izašla, a videlo se da joj je bila potrebna i hrana i da je želela da izađe napolje.

MOŽE LI OKRUTNIJE: Mače je ostavljeno u kesi, u parku, sa prelomima! (VIDEO)

-Izvukao je glavu i izašao malo, nije uspela do kraja da izađe. Ostala sam sa njim sve dok se nisam dovoljno nahladila da sam morala brzo da se zgrejem, ali nisam mogla da je ostavim, navela je Karisa.

oslobodi petface

Odlučna da pomogne maci, Karis je uspela da proturi hranu kroz uzan prostor i došla je do novog plana, odlučivši da ne odstupi dok mačka ne bude u njenim rukama.

-Ponovo sam donela hranu i ovaj put sam mu dala hranu iz ruke, sve dok nije počeo da jede. Zato sam ga uzela i izvukla i povela kući, rekla je Karis.

Ovo je BOLEST KOŽE koja se kod mačaka javlja usled osetljivosti na stvari iz okoline!

Ing je u početku bio uplašen i odbijao je da ga Karis nosi svojoj kući, ali je ubrzo prihvatio to i nije mu palo teško da bude u sigurnim rukama. jednom kada su bili kući Karis je postavila Inga na pod i nakon nekoliko koraka u svom novom domu, sklonio se ispod radijatora, iscrpljen od svoje nevolje, ali zadovoljan što može da se ušuška u toplome i na sigurnom.

Karis je odvela Inga na pregled i bila je srećna što je mačak i pored svega što je preživeo ipak ostao zdrav i u dobrom stanju. U ušima je imao krpelja i puno prljavštine, ali osim toga nije imao nikakvih medicinskih problema. Veterinar ga je očistio i vakcinisao, a onda ga je Karis ponovo vratila kući i znala je da će tamo i ostati.

oslobodi petface

Ing je sada opsednut svojom vlasnicom, a Karis ne može da bude srećnija što je odlučila da ga usvoji. Odbila je da se preda pred preprekom koja ih je razdvajala. Sada mačka ima novi dom i ne može da prestane da pokazuje koliko joj vlasnica znači.

-On kruži oko mene ako sednem, uz mene je od kad sam ga dovela i imam neki osećaj, kao da sam ga usvojila, zaključila je Karis.

Sreća je u malim stvarima, to ova maca i njena vlasnica dobro znaju 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSPAŠENI mama i beba koji su živeli u STRAŠNIM USLOVIMA! (VIDEO)
Sledeći tekstPotresna priča, posle koje ćete se zapitati: “Ja sam pas na lancu i ovako izgleda moj dan”!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime