Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Policijski pas dobio otkaz jer je bio PREVIŠE DRUŽELJUBIV

Policijski pas dobio otkaz jer je bio PREVIŠE DRUŽELJUBIV

0

Upoznajte Gavela, nemačkog ovčara koji je odbio otkaz na mesto policijskog psa jer je bio previše druželjubiv. Da, umesto toga što bi njuškao eksploziv i jurio lopove u Brizbejnu u istočnoj Australiji, štene je bilo više zainteresovano za to da ga češkaju.

petface otkazMeđutim, uzimajući u obzir da je dobar pas, nije morao da čeka dugo da bude na zaposlen, jer je dobio još bolji posao. Sve što treba da radi jeste da bude običan, društveni pas, kao što i jeste, jer je postao zvanični guvernerov pas.

Pročitajte još: Rozi, nemački ovčar spašena je sa ulice i postala je policijski pas!

Guverner Pol de Džerzi upoznao je Gavela prvi put kada je on bio samo desetomesečno štene i pas je trebalo da živi u guvernerovoj rezidenciji tokom obuke. Stoga, onog trenutka kada je guverner čuo da je obuka ovog psića otkazana zbog njegove druželjubivosti, on je odlučio da udomi štene.

petface otkaz I da, Gavel je čak i „potpisao“ ugovor koji uključuje obaveze kao što su doček posetilaca i prisustvo zvaničnim ceremonijama, ali i to da često nosi lepa odela. Gavele, čestitamo na novoj poziciji! 😉

Pročitajte još: EVO KAKO SE REŠAVA PROBLEM: Ulični pas, Azul, dobio posao u policiji!

Ukoliko i vi imate velike i snažne rase pasa, kao što je nemački ovčar, onda sigurno znate koliko im je potrebno energije. Upravo to pruža TASTE OF THE WILD hrana za pse.

petface otkazOva hrana ne sadrži žitarice, ali se sastoji iz proteina životinjskog porekla koji daju sve potrebne hranljive materije vašem ljubimcu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.