Naslovna VESTI OD ZAROBLJENIŠTVA DO SLOBODE! Ovaj konj pretrpeo je sve ali se nije...

OD ZAROBLJENIŠTVA DO SLOBODE! Ovaj konj pretrpeo je sve ali se nije dao! (VIDEO)

0

Bio je zatočen u lancima i nije mogao slobodno da trči. Tako zarobljen, imao je neopisivu potrebu za ljubavlju i negom. Želeo je da mu konačno priđeneko ko će ga pomaziti, ko će ga bezuslovno voleti i ko će mu biti saputnik u životu.

Ovaj koj je namerno BAČEN u lance. Živeo je u Rumuniji, gde je to bila česta praksa… Nijemogaočak ni da se kreće,još manje da potrči. Tužan,preplašen, gladan, lišen najvećeg bogatstva – slobode.

OPSEDNUT CRTAĆEM: Ovaj buldog obožava Kralja lavova (VIDEO)

Noge su mu bile u lancima i metal je iritirao njegovu kožu. Kada je došao veterinar iz „Četiri šape“ i video koliko je konj depresivan, znao je da mora nešto da učini.

Veterinar po imenu Ovidije Rosu rešio je da pomogne ovoj napaćenoj životinji i da mu ponovo vrati veru u ljude! Konj poput ovog ima jako puno energije za divljinu, i u lancima nažalost postaje postane potpuno drugačija životinja.

Dok Ovidije nije došao, konj je mogao samo da sanja o slobodnom galopu, šetnji,pa i ljubavi. Međutim, čim je doneo alat za skidanje lanaca, primetio je koliko je zapravo konj trpeo bolove, ali se stoički držao i nije se dao!

Koža konja je bila jako povređena od lanaca. Mogle su se videti i rane. Bol je bila prejaka, ali želja ovog veterinara da životinji ponovo priušti slobodu bila je nemerljiva.

Konj ne samo da je dopustio Ovidiju da mu pomogne bez poteškoća nego mu je pokazao i neverovatnu zahvalnost. Veterinar će se do kraja života sećati promene kroz koju je konj prošao od zarobljeništva do slobode.

BEZDUŠNO! Priča o nama – BAČENOM ŠTENETU NIKO NIJE POMOGAO!

Zamislite koliko životinje trpe kada se nalazeu ovakvom stanju? Možete da osetite njihovu patnju pri svakom njihovom udisaju i izdisaju! Preteško je i gledati sve to!

Ovaj konjić je ponovo dobio priliku da živi slobodno, ali nisu svi njegove sreće! Milion životinja živi u zarobljeništvu, lancima, bez kretanja, prikovani na jednomesto sa kog ne mrdaju. Nadamo se da će ovakvih situacija biti sve manje! Do tada, pogledajte u nastavku video koji prikazuje sreću zbog slobode kao i zahvalnost životinje.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstONA IMA OGROMNO SRCE: Ovčarka Sandra usvojila dva lavića! (VIDEO)
Sledeći tekstFRANCUSKA UVELA ZABRANU KORIŠĆENJA ŽIVOTINJA U CIRKUSIMA! Dobrobit životinja PRIORITET!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime