Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET AKCIJA PETFACE-A: Paketić za napuštene kuce I mace – I njima je...

AKCIJA PETFACE-A: Paketić za napuštene kuce I mace – I njima je Nova godina!

2
Paketić za napuštene kuce petface

Paketić za napuštene kuce: Novogodišnja euforija samo što nije. To je vreme primanja I davanja poklona, vreme kada izamimo osmehe na licima ljudima koje volimo, usrećujemo najdraže, razveselimo tužne.

Još sada davne 2011.godine, došli smo na ideju da obradujemo one koji nas uveseljavaju 365 dana u godini – naše kućne ljubimce. Tako je prvi Deda Mraz za kućne ljubimce stigao u Novi Sad, a praksa darivanja poklona kućnim ljubimcima SVIH vrsta se proširila na Beograd I Kragujevac.

Paketić za napuštene kuce petface

I ove godine tradicionalna novogodišnja žurka vas očekuje u Delta City-ju, za nešto manje od 2 nedelje. Tačnije 29. Novembra Deda Mraz stiže sa pregršt poklona za sve one ljubimce koji žive u vašim domovima. I psi I mace I kunići I morski prasići, zmije I ptičice – svi su zaslužili da budu nagrađeni.

Kako uvek naša druženja usmerimo I na one koji su nažalost odbačeni, napušteni, oni koji čekaju na novi dom, na ljubav I nežnost, došli smo na ideju da ove godine I VI NEKOME BUDETE DEDA MRAZ!

Pročitajte još:
PROVOD KOJI SE NE PROPUŠTA: Deda Mraz čeka i vašeg ljubimca!

Naime, svi oni koji 29. Novembra budu deo našeg novogodišnjeg partijanja u Delta City-ju imaće priliku da pokažu svoju humanost I simboličnim paketićem daruju napuštene kuce I mace. Nećemo vam odmah SVE otkrivati, samo vas pozivamo da otvorite svoje stare ormare, pronađete tople prostirke, igračke, garderobicu, sve ono što vašem ljubimcu neće biti neophodno a nekome će mnooogo značiti. Jer, Paketić za napuštene kuce može biti ono što vi izaberete!

Paketić za napuštene kuce petface

Zato što je I njima Nova godina, zato što I oni imaju pravo da se vesele I da dobiju šarene paketiće. Zato,.. upakujte najlepše želje I do sledećeg javljanja,..

Spremajte se za najluđu žurku sa Deda Mrazom, a prijavu popunite na linku

>> DEDA MRAZA ZA KUĆNE LJUBIMCE <<

Prethodni tekstPODRŽI, GLASAJ: Još šest dana do proglašenja pobednika – glasaj za kampanju „Pas je prijatelj“!
Sledeći tekstPRETUŽNO: Ova tigrica ne želi da prihvati da joj je prijateljica uginula! (VIDEO)

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime