Naslovna VESTI VATROGASCI SU BILI POSLEDNJA ŠANSA – Pas čekao spas na ostrvu!

VATROGASCI SU BILI POSLEDNJA ŠANSA – Pas čekao spas na ostrvu!

0
Pas se izgubio na ostrvu

Redovna šetnja sa psom ponekad može da postane prava drama. Ovaj pas je otrčao od svojih vlasnika i u nekom trenutku upao u dubok kanal ispunjen vodom. Zbunjen, počeo je da pliva ka obali ali ono što je za njega predstavljalo povratak ljudima sa kojima je živeo zapravo je bila opasna klopka.

vatrogasci spasavaju psa

Pas je posle nekoliko minuta stigao do čvrstog tla, međutim nije se radilo o obali sa koje je upao u vodu već ostrvce na sred jezera. Za to vreme, vlasnici su ga uzalud tražili i dozivali. Posle par sati spustila se noć i vlasnici nisu imali izbora do da pozovu profesionalnu pomoć.

Pročitajte i ovo: OD SREĆE DO LANCA – O njemu nema ko da brine!

Obratili su se vatrogascima koji su odmah poslali ekipu. Ubrzo su im se priključili i volonteri iz lokalnog udruženja za spasavanje životinja i započela je ozbiljna pretraga jezera i okolnih kanala.

vatrogasci spasavaju psa

Srećom, pretpostavili su da se pas nalazi na ostrvu pa su reflektorima osvetlili ostrvo kako bi locirali psa. Ubrzo su primetili psa na obali i potom čamce krenuli da ga izvuku sa opasnog mesta. Pas je jedva dočekao ljude. Mirno je ušao u čamac vatrogasaca koji su ga potom dovezli do mesta gde su ga čekali zabrinuti vlasnici. Pas je osušen i zagrejan i ubrzo se našao ponovo u svom toplom domu.

Pročitajte i ovo: DA PLAČEŠ OD MUKE – Oslobođena je sopstvenog „oklopa“.

vatrogasci spasavaju psa

Komandir vatrogasne stanice skromno je izjavio: „Da se mojim psima nešto dogodi – izludeo bih. Srećan sam što smo uspeli da ga spasemo“.

Izvor: woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA PLAČEŠ OD MUKE – Oslobođena je sopstvenog „oklopa“.
Sledeći tekstUPUCAN I NAPUŠTEN! Nova šansa za Velikog Bena!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime