Naslovna VESTI PSI UPALA KOŽE, ZUBI, OČI, JEDVA SE KREĆE: Ovako izgleda pas posle 10...

UPALA KOŽE, ZUBI, OČI, JEDVA SE KREĆE: Ovako izgleda pas posle 10 godina “svog doma”!

0

Čovek bi pomislio da svi oni psi koji žive u kući, stanu, koji  imaju nekoga da se o njima brine, da ih hrani, mazi, čuva, da baš oni uživaju u živtou, ali…

Često se desi da su bašti psi u istoj situaciji kao i oni na ulici, s tim što ovi sa ulice bar imaju slobodu kretanja, dok su vlasnički dugo, dugo godina vezani na lancu i samo za to znaju, nažalost.

SKANDALOZNO: Majmuni vezani lancima i zlostavljani zbog kokosovog mleka! (VIDEO)

NEPREPOZNATLJIV POSLE UDOMLJAVANJA: Nakon grubog i teškog života – KONAČNO SREĆA!

– Ovako izgleda pas nakon 10 godina “svoga doma”. Moram li dodati – na lancu? I ništa još ni ne vidite, pokazaću vam u komentarima da ga vidite celog kako izgleda – teška upala kože (uzeli smo uzorke i poslali na analizu), zubi, katastrofa, oči toliko upaljene da…nemam texta, jedva se kreće, i ono najgore, ono najusranije od svega jest to da on tuguje što je u Azilu, tuguje za njima… Zove se Bucko. Izgleda kao da ima 20 a ne deset godina, jako je jadan sav odakle god da ga pogledaš, miran ko bubica i strašno tužan. Ko Pale sam na svetu. A ja vas molim, nekog od vas, ko bi hteo, ko bi uz našu pomoć (nećemo vas nikada ostaviti) hteo Bucku ulepšati ostatak života, nekoga ko bi ga setio radosti nekoga ko bi video u njemu sve propuštene prilike ali i nadu nekoga ko bi gledao srcem. Da nam se javiš, predugo je Bucko čekao na život vrijeme je da mu se život konačno i dogodi! Tražimo mu i kumu, trebat će mu svako srce na raspolaganju!

Pretužno je kada čujemo da je jedan vlasnički pas doživeo ovako nešto. Da nikada niko nije želeo da mu ulepša život, već ga je sve vreme držao na lancu. Ovo je zaista verni prikaz svih tužnih sudbina nesrećnih životinja. Dokle više, pitamo se?!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOVA KRAVA IMA NEOBIČNE ZAHTEVE: Svakog dana insistira na dugim zagrljajima! (VIDEO)
Sledeći tekstDA SE ZNA KO JE GAZDA: Monti neumoljivo LAVEŽOM doziva vlasnike, a sve zbog… (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime