Naslovna VESTI PSI NAJNOVIJA VEST: Pas uginuo na vrućini, kada se njegov vlasnik V. G....

NAJNOVIJA VEST: Pas uginuo na vrućini, kada se njegov vlasnik V. G. (28) odselio iz stana!

0
Pas uginuo na vrućini petface

Vlasniku su isključili struju, otišao je da živi kod devojke, a pas uginuo na vrućini. Ovako je glasio izveštaj iz Veterinarske stanice Osijek.

Strava koja se odigrala u ovom hrvatskom gradu, zapanjila je ljude iz Vodovoda, koji su psa našli u ovom – kako kažu – „skuvanom stanju“.

– Mješanac terijera i doge zavijao je dok nije uginuo. Nakon što smo otvorili vrata i ušli unutra, zaprepastili smo se. Uz ormar u dnevnom boravku ležao je mrtav pas. Uginuo je od vrućine koja je za najtoplijih dana u kući prelazila 50 stupnjeva, rekli su iz Veterinarske stanice Osijek, a prenosi „24 sata“.

Pas uginuo na vrućini petface

Po pozivu komšija, nadležni su intervenisali u Paškoj ulici u Osijeku. Prema njihovim rečima, znali su ga kao mladića koji je neprestano pravio žurke, živeo od socijalne pomoći, a kada su mu pre više od mesec dana isključili struju, V.G. je otišao kod devojke da živi. U dvorištu kuće, ostavio je svog psa, koji je ubrzo nakon toga uginuo od pregrejavanja!

O psu – mešancu stafordskog terijera i argentinske doge – brinula je cela ulica, a hranu su mu dobacivali preko ograde. Pre tri nedelje prestalo je njegovo zavijanje, a komšije su tada pomislile da se vlasnik vratio po njega i odveo ga!

Međutim obrt se dešava kada do kuće dolaze iz gradskog Vodovoda kako bi promenili satove za očitavanje potrošnje vode. Tada doživaljavaju, malo je reći, ŠOK!

Odmah su pozvali Veterinarsku stanicu, a prema njihovom mišljenju pas je zbog uslova boravka u kući, u kojoj je bilo prevruće, “izgledao kao skuhan, uopće nije imao ni dlačice na sebi”. 

Pas uginuo na vrućini petface

Vlasnik psa tvrdi da komšije samo prave scene, a sve u cilju oduzimanja njegove imovine.

– Sve su izmislili da se dočepaju kuće u kojoj živim. Istina je da je pas uginuo u kući, i to u nazočnosti mene i moje djevojke. No nisam znao gdje s njim i ostavio sam ga. Otišao sam kod djevojke, a poslije nisam imao hrabrosti doći pokupiti njegovo tijelo. Znate, teško je odvojiti se od nekoga s kim ste živjeli 18 godina, rekao je vlasnik za „24 sata“.

Protiv njega će policija najverovatnije podneti krivičnu prijavu.

Izvor, Foto: 24 sata.hr

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOŽAREVAC: Haskiju odsečeno uvo! Katarini potrebna pomoć da ga udomi!
Sledeći tekstSJAJNO: U Lapovu, kod Kragujevca, se otvara prvi azil za konje u Srbiji!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime