Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET PET PARTY: Ovako smo u subotu uživali u Novom Sadu

PET PARTY: Ovako smo u subotu uživali u Novom Sadu

1
PET PARTY petface

PET PARTY: Kao što je većini vas poznato, „BIG“ šoping centar je prethodne subote bio pet friendly i raširenih ruku je ugostio sve ljubimce Novog Sada i okoline. Sve vas koji ste se sa nama družili, podsećamo kako smo se divno zabavljali, a sve one koji su sa našeg party-ja izostali, upoznajemo sa onim što su propustili.
Nećemo preterati ako kažemo da je prethodna subota u Novom Sadu bila u znaku kućnih ljubimaca. Ceo događaj je nadmašio i naša najveća očekivanja, a sve je to zahvaljujući vama, dragi gosti. Svojim prisustvom potvrdili ste da je PET PARTY zaista događaj broj jedan, kada su kućni ljubimci u pitanju.

PET PARTY petface

Da će žurka proteći u savršenom maniru, bilo je jasno od samog početka, odnosno od momenta kada su naši dragi gosti počeli da pristižu i pre vremena zakazanog druženja. Prvi deo programa iskoristili smo da se upoznamo sa svim lepotanima koji su se odazvali našem pozivu. Takođe, ovaj deo žurke, bio je rezervisan za veeeeliku nagradnu igru „Točak sreće“ koja je realizovana u saradnji sponzora celog događaja, kompanije MJ Trade i Pet Centra. Na svakih pola sata izvlačeni su brojevi sa srećnim dobitnicima, koji su potom okušavali sreću na našem točku. Zajedno sa gostima, uživali smo u neizvesnosti koju je sa sobom nosio svaki od šest ciklusa.
Svi oni koji nisu imali vremena da srede svoje autfite pred sam PET PARTY, imali su priliku za popravni ispit. Sa nama su bili grumeri i veterinari iz DogPoint Kluba Za Pse, koji su svom svojom stručnošću i strpljenjem, brinuli o baš svakom mališanu koji je izrazio želju za ulepšavanjem. Pored toga, dragi prijatelji iz ovog kluba su i sami organizovali nagradnu igru za sve pseće prijatelje.

PET PARTY petface
Pored toga, specijalni gosti, bili su Snežana Zelenika iz azila „Dobra nada“, koja je koja je u „BIG“ došla sa svojim štićenicima: tri prekrasna šteneta i dva odrasla psa. Snežana je prilikom obraćanja prisutnima istakla sa koliko se entuzijazma i ograničenih sredstava bore za sreću 90 mališana, koliko ih trenutno u ovom azilu boravi.

PET PARTY petfaceKao što je i najavljeno, tačno u 3 sata, naš zeleni tepih bio je spreman da njime prošeta svaki od 168 vrcavih mališana sa svojim ponosnim vlasnicima. Istovremeno, u toku trajanja revije, iza piste, vrsni fotograf je strpljivo fotografisao čekao da svaki ljubimac zauzme baš savršenu pozu za slikanje. Na osnovu tih fotografija, od srede, 21. oktobra, počinje trka za Petfacu Novog Sada.

Podsetite se kako je protekao PET PARTY u Beogradu.

Nakon što su svi ljubimci ispozirali ispred našeg tročlanog žirija, došlo je vreme proglašenja onih koji su uspeli da ostave najjači utisak na novosadskom PET PARTY –ju. Među njima birali smo najveće, najmanje, one sa najlepšim stajlingom, one koje imaju moći zavođenja. U skladu sa tim, žiri je podelio 15 laskavih priznanja, a sa nagradicom više, svojim kućama su otišli: Naj udavača – mačka Dženi; Super klempa – pas Rea; Ekstra čupavko – morsko prase Flekica..

Kada je uzbuđenje dostiglo vrhunac, porglašeni su najelegantniji u tri kategorije – pas, mačka i sitna životinja. Kao najelegantniji sitni predstavnik izabran je cakani leming Krcko.

PET PARTY petface

Lepotici Cici je crna boja donela sreću, a žiri je odlučio da baš njen karakter odgovara tituli najelegantnije mačke Novog Sada.

PET PARTY petface

Titulom najelegantnijeg psa, okitio se mešanac Oli, koji je sve prisutne osvojio svojim samouverenim hodom i autfitom. Možemo slobodno da konstatujemo da je pred žirijem, definitivno bio najteži zadatak, a da su i ovoga puta, naše pobednike odlučile nijanse.

PET PARTY petface

Svim nagređenima uručene su posebne nagrade od generalnog sponzora –  kompanije MJ Trade. Kao što smo i najavili, žurka je zaista protekla u znaku poklona. Mislili smo baš na sve, pa smo darovima obradovali i one koji nisu poneli neku od titula. Kese sa ukusnim i mirišljavim sadržajima završile u rukama baš svakog ljubimca koji je tog dana sa svojim vlasnikom uživao na PET PARTY –ju.

PET PARTY petface

Dakle, priču zaključujemo puni utisaka i šarenih fotografija koje svedoče o tome koliko smo se svi zajedno zabavljali proteklog vikenda. Sa svim ljubimcima družićemo se i dalje u toku izbora za Petfacu Novog Sada.

I moramo da kažemo još ovo: jedva čekamo sledeću godinu da ponovimo druženje. 😀

Prethodni tekstKrivicom lovokradica, beba orangutana je živa sahranjena! (VIDEO)
Sledeći tekstBEOGRAD: Priča o Blekiju ili šta kada javni državni funkcioneri mrze pse!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime